karıştırma orasınıSirGLooMy demiş ki:ne yani fenaşe 10 yıl önce bu takıma yenilmiş mi?

![]() |
karıştırma orasınıSirGLooMy demiş ki:ne yani fenaşe 10 yıl önce bu takıma yenilmiş mi?
Alex'in kıyaslanıcak bir seviyeye gelmediğini görüyorum.Prada demiş ki:Ben bu saatten sonra Hagi ile Alexi kıyaslamam bile futbol olarak![]()
Olay Dünya Kupası'na gitmekse geç bile kaldı.Prada demiş ki:Keşke izlesen Fener maçlarını. Dunga bile dayanamadı artık dünya kupasına Alexi götürüyor onurlandırmak için çünkü alex bir dahaki dunya kupasında futbolu bırakmış olur
İşte bunu bekliyordum.Yılmanı..lolPrada demiş ki:Cidden sen futboldan anlamıyorsunSonunda zorla söylettin ahahaha
Prada demiş ki:Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin![]()
Yahu seninle ne zaman GS - FB muhabbeti etsek konuyu hep aldığımız kupalara çekiyorsun.Prada demiş ki:Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin![]()
bitiriyor bu yorumların beni yahuPrada demiş ki:Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabıUyan uyan sen real madridli değilsin
![]()
Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.Prada demiş ki:Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabıUyan uyan sen real madridli değilsin
![]()
El Verano demiş ki:Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.Prada demiş ki:Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabıUyan uyan sen real madridli değilsin
![]()
Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.![]()
Ahahaha.Real Madrid'i ne yapayım gitsin Milan'a yenilsin,kupa maçında 3. lig takımına 4 -0 yenilsin. :pextraloob demiş ki:El Verano demiş ki:Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.Prada demiş ki:Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabıUyan uyan sen real madridli değilsin
![]()
Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.![]()
real madridi verelim sana kuzum o vakit kesmez bunlar 2 kupalı takımı tutmaktansa ahahaha![]()