- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
\\\~~ FENERBAHÇE Fun Club ~~\\\
- Resim Silinmiş.
Resmi Logomuz : yayındadır.
Fahri Başkan : extraloob
Başkan : demokratik olması için bir başkan seçmenizi istiyorum site yönetim üyeleri katılamaz.
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum.
Rank : FB Fun Club
Kurallar : FB Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 1500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Fenerbahçe taraftarı olmak.
3-FB hakkında bilgili olmak.
4-FB gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
FB Fun Club Hakları :
Fenerbahçe bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme
Grup Başkanı Seçimi :
bir Aileleysek bu başkanı kendiniz seçeceksiniz biribirini yemeden güzelce başkanımız budur abi diyeceksiniz bende açılışı yapacağım başkana teslim edeceğim herşeyi her 3 ayda bir başkan değişimi yapılacaktır.
Saygılarımla,
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Resmi Logomuz : yayındadır.
Fahri Başkan : extraloob
Başkan : demokratik olması için bir başkan seçmenizi istiyorum site yönetim üyeleri katılamaz.
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum.
Rank : FB Fun Club
Kurallar : FB Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 1500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Fenerbahçe taraftarı olmak.
3-FB hakkında bilgili olmak.
4-FB gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
FB Fun Club Hakları :
Fenerbahçe bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme
Grup Başkanı Seçimi :
bir Aileleysek bu başkanı kendiniz seçeceksiniz biribirini yemeden güzelce başkanımız budur abi diyeceksiniz bende açılışı yapacağım başkana teslim edeceğim herşeyi her 3 ayda bir başkan değişimi yapılacaktır.
Saygılarımla,
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme: