Journalist

Aileden
Kayıt
24 Aralık 2007
Mesajlar
13.138
Beğeniler
1
Şehir
Yaramaz avratların koynundayım.
78582.jpg


Fenerbahçe kadrosunu genişletmek için ilk somut adımı attı. Ankaragücü'nün genç orta saha oyuncusu ile anlaşmaya varıldı.

Fenerbahçe, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Emreciksin'in transferi için kulübü Ankaragücü ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli olarak Ankaragücü'ne 2 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.


Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ilk imzayı Ankaragücü'nün genç futbolcusu Gökhan Emreciksin'e attırmaya hazırlanıyor.

İki kulübün Gökhan Emreciksin'in bonservisi için 2 milyon Euro karşılığında anlaştığı öğrenilirken, transferin kısa bir süre içinde futbol kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Gökhan Emreciksin, Ankaragücü formasıyla Turkcell Süper Lig'de 15 maçın tamamında forma giydi ve 3 gole imza attı.

Kariyerinde 1 kez A Milli Takım'a çağrılan Gökhan, daha önce sırasıyla İstanbul Sinopspor, Bandırmaspor ve Boluspor takımlarında forma giymişti.​
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
24 yaşında ve 3.sınıf takımlarda oynamış 2m para veriliyor selçuk deniz, kemal, ve murat'lardan biri daha geliyor desenize.
 
Yukarı Alt