Maynard__

Bilgiliyim
FC SPORT OLARAK 3 EL YAPTIK.

1. Tur -)
Sport 3 Kişi.
Real Beer CF : 3 Kişi.

Sonuç : FC SPORT: 10-3 REAL BEER

2. Tur -)
Sport : 3 Kişi
Real Beer CF : 5 Kişi

Sonuç : FC SPORT: 8-3 REAL BEER CF(Öyle olacak.)

3. Tur -)

Sport : 5 Kişi
Real Beer CF: 5 Kişi (1tanesi gitti)

Sonuç :
- Resim Silinmiş.

DİĞERLERİNİN SS ALMADIM ÇÜNKÜ HAZIRLIK MAÇI DİYE SON MAÇTA REAL BEER CF '' SS ALIN BEYLER '' DİYİNCE TAMAM BİZDE ALIRIZ DEDİK.BİZDE ALDIK MAÇ 3-0 REAL BEER ALIYORDU VE BİZİM ATAKLARLA 4-3 OLDU :buddha:

PS: MAÇLAR BUGUN ARAMIZDA OLMUŞTUR !

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şakamısın sen? ilk maçlarda 3v5 4v3 onlara maç mı diyorsun eğlencesine dediler geldik kendi kalemize eğlencesine attık asıl maç 5v5 olarak başlayan son maçta dikkatini çekerim maçın 1.dksında kalecimiz adith çıktı 4v5 oynadık zar zor 4-3 aldınız 5v5 olsa yenebileceğinizimi sanıyorsunuz?

Maynard__

Bilgiliyim
Son maçlarda sinir ettiler resmen beni 2 saat topu oyuna sokmadılar beklediler sonra olay çıktı bizde çıktık ben çıktım ama onları bilmem . 3. Maçın ilk top başlamasındada böyle yaptılar yine biz bişi demedik yine bişi demiyoruz ama bazıları ne oldugu belli oluyor !

Maynard__

Bilgiliyim
Metamorph demiş ki:
Şakamısın sen? ilk maçlarda 3v5 4v3 onlara maç mı diyorsun eğlencesine dediler geldik kendi kalemize eğlencesine attık asıl maç 5v5 olarak başlayan son maçta dikkatini çekerim maçın 1.dksında kalecimiz adith çıktı 4v5 oynadık zar zor 4-3 aldınız 5v5 olsa yenebileceğinizimi sanıyorsunuz?
Hahahahaha maç saten 6-2 olmuş artık son 1 dakika falan artık kendi kalenize atsanız nolcak ?

Ps: Ben banyoya gidiyorum. Gelince bakarım belki.

ben o maçların sadece 1'inin tamamında oyunda oldum oda son maçtı ilk maçlarda bizim takımda ilk defa maça çıkan adamlar vardı neyse uzatmaya gerek yok lig maçında belli olur zaten herşey. Arada bakın resime tatmin olursunuz :sfff:

Var mıdır böyle varoşluk ya?Zaten son maç hariç diğerlerini ciddiye alıyorsan ben bir daha sizin takımla maç yapmam.Topu alıp kendi kalemize şut çekiyoruz adam geliyor burada bize rajon kesiyor.Son maçta da 4v5 oynadık sıka sıka 4-3 yendiniz.Buna mı havan?

Maynard__

Bilgiliyim
1-) Metamorph: Bir maça geldim diyorsun Ninna bizim hiç maçımıza geldimi ?
2-) Mirage :Varoşluk diyorusun,kendi kalemize attık diyorsun : Bu olaylar 1 veya 2. maçta oldu saten maç 6-2 gibi bişeydi son dakikalar olmuştu o vakitten sonra durumu degiştirecekseydiniz degiştirseydiniz !
3-) Biz 3 kişi siz 5 kiş olun diyoruz yanaşmıyorsunuz. Tamam bekle arkadaşlarımı çağırcam link ve pw ver geliriz dedik ! geldik maç bitince gördüm ilk onlar geldi onlarla yapacaz demişşin nese :S , biz saten 3 kişi olduğumuzda ( Maxim Tsigalko , Cılgın Biç, Jansett )
4-) Radifine son maça girerken dediki '' Maç sonu SS alın beyler :D :D '' dedi. Bizde tamam alırız dedik. ee sonuç bu olunca mı ? biz suçlu oluyoruz . ?
5-)
favretto demiş ki:
lig maçlarına neden açtınız konuyu??
Forum ana sayfa » HaxBall » HaxBall » HaxBall EXL Ligi » Hazırlık Maçlar :byes: :byes:

Ps: İlk maçları saymıyorum saten. Son maçı diyorum son maçta eşit miydik başlarken eşittik ! Adamı bizmi attık ? Hayır.. Tekrar gelme mi dedik ? Hayır ?

Ps2: Konu uzatılmasın bu bir oyundur fakat Radife'nin konuştukları sinir etti beni !
Herkeze iyi geceler.

Tek bişi dedim ben 5v5 oynarım diye maçın başlarında Adith çıktı zaten 4v5 oynadık her neyse Uzatmak yok Tebrik ederim Oyun bu kazanmakta var kaybetmekte :beer:

Maynard__

Bilgiliyim
Autumn demiş ki:
Tek bişi dedim ben 5v5 oynarım diye maçın başlarında Adith çıktı zaten 4v5 oynadık her neyse Uzatmak yok Tebrik ederim Oyun bu kazanmakta var kaybetmekte :beer:
Tamam olayı uzatmayın diyorum .

Ps: Hadi ben gider uykuzusum saten sinir ettiniz :byes: :byes:

Takımı
Galatasaray
Uzatmaya gerek yok sonuçta oyun bu fakat maxi ve kıreyzi bayağı bir acı vermiş anlaşılan :twisted:

Maç sonu ss'mi alın dedim ? Bizim takımdan biri söyleyebilir mi ben bu zamana kadar '' ss alın beyler video alın beyler '' diye birşeyler söylemiş miyim ? Tek taktığım son maçtı diğer maçlarda elimde tel onunla uğraşıyorum tek el ile oynuyorum ancak son maçta adith gitmeden 3-0 dı o gittikten sonra aldınız ona diyecek tek lafım yoktur. Onun için tebrik ederim. Ancak diğerlerini takımım dahil kimse ciddiye almamıştır.

Ps. Uzatmıyorum. Demediğim birşey'i demişim gibi buraya yazınca tabii ki yazma gereğinde bulundum.

Maynard__

Bilgiliyim
Redefine demiş ki:
Maç sonu ss'mi alın dedim ? Bizim takımdan biri söyleyebilir mi ben bu zamana kadar '' ss alın beyler video alın beyler '' diye birşeyler söylemiş miyim ? Tek taktığım son maçtı diğer maçlarda elimde tel onunla uğraşıyorum tek el ile oynuyorum ancak son maçta adith gitmeden 3-0 dı o gittikten sonra aldınız ona diyecek tek lafım yoktur. Onun için tebrik ederim. Ancak diğerlerini takımım dahil kimse ciddiye almamıştır.

Ps. Uzatmıyorum. Demediğim birşey'i demişim gibi buraya yazınca tabii ki yazma gereğinde bulundum.
Metamorph demiş ki:

Bişi demiyorum. :curtain: :byes: :byes:

Ps: Redefine : Adım gibi eminim o lafı dediğine ! veya takım arkadaşınızdan biri !

Yukarı Alt