Goller:
FC SPORT kalecisi Jansett KK (2)

- Resim Silinmiş.

Kendilerini FC SPORT olarak tebrik ediyoruz.​

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
HeartBeat demiş ki:
Goller:
FC SPORT kalecisi Jansett KK (2)

- Resim Silinmiş.

Kendilerini FC SPORT olarak tebrik ediyoruz.​
Bro ben açtım konuyu zati.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Öncelikle maç hakkında şunları belirtmek isterim. Adam eksiğimiz vardı. Sağolsun takım kaptanımız ve oyuncularımızdan bazıları bizleri yarı yolda bıraktı.
Fakat ne kadar söylersek söyleyelim bu skoru değiştirmiyecek bu yüzden lafı uzatmanın manası yok.

Takımım için şunları söyleyebilirim Kalecimiz Jansett'in kendini geliştirmesi gerekiyor. Topu hep arkasına alıyor öyle oluncada KK gol kaçınılmaz oluyor. Takımımız oyuncusu Kwanza gerçekten çabaladı tebrik ediyorum kendisini. Diğer 2 oyuncumuz hakkında birşey demek istemiyorum. Kendi adıma baştan sona çabaladım ilk golden sonra kaleye geçtim maçın bitimine son 3dk kala oyuna girdim tekrar ama yine gol yedik. Yapılacak fazla birşey yoktu.

Karşı takımda kaptanları Nina yoktu. İyi oynayan taraf bizdik çok yüklendik kalecilerine hata yaptırmayı başardık. Sırada Tibet var 8)
Herkesin eline sağlık ayrıca kalecimizden çok korkuyordum ama süperdi çok iyi oynadı 0 hatayla oynadı bence ProMaster :beer:

Pro

rank8
Laistrogon demiş ki:
Karşı takımda kaptanları Nina yoktu. İyi oynayan taraf bizdik çok yüklendik kalecilerine hata yaptırmayı başardık. Sırada Tibet var 8)
Herkesin eline sağlık ayrıca kalecimizden çok korkuyordum ama süperdi çok iyi oynadı 0 hatayla oynadı bence ProMaster :beer:
bence sizler cok iyi oynadiniz toplamda 2-3 kere topla bulustum o kadar. :muck:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
başarılar dilerim ota boka :P

Ps : hb nerelerde sürünüyor wahhhh makara:

Yukarı Alt