Fallasta at Sage

Uzun süre sonra bende tekrar döndüm. Buda benim charım:

önden bir ufak resim koyayımda çok şaşırmayın :lol: Razz

- Resim Silinmiş.

Şimdi de sırada büyük ve zengin duran var aslında en pahalısı gold setlerdi ama şu ara siyah daha pahalı buyrun,

- Resim Silinmiş.

cidden çok özlemişim sabaha kadar poker oynadım :mrgreen:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Off herkez bu oyunu oynamaya başladı özelliklerini anlatırmısın kısaca? Confused

Herşey pratik zekaya bakıyor bu oyunda, puzzle yapıp para kazanıyorsun ama muhabbeti o kadar güzelki hiçbir oyuna benzemez ayrıca poker/hearts/spades gibi oyunlarda var şahsen ben bu aralar pokerden çıkmıyorum :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hearts game derim ötesini tanımam Cool

Brancesca ben oluyorum 5000kişide 1. sıradayım ben masa kurduğum veya bir masaya oturduğum zaman herkes 3e1 oynardı benle Razz
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:
extraloob demiş ki:
hearts game derim ötesini tanımam Cool

Brancesca ben oluyorum 5000kişide 1. sıradayım ben masa kurduğum veya bir masaya oturduğum zaman herkes 3e1 oynardı benle Razz
- Resim Silinmiş.
Nereye hangi Oyuna girsen Titetiyosun oyunu cidden süper..:lolmuch: :mrgreen:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
illaki bir konuda kabiliyetim ortaya çıkıyor işte :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
geç bile kaldın yely bu oyun tam senlik micazınla sen ben biz gibi acayip zevk alırsın hele bir de screami bulursan varya direk bütün ada 3 günde tanır seni Razz Wink

Dün akşam pokerde ! M para yaptım hepsi screamde mesela ve tüm ada tanıyor artık beni Cool Wink :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
harbimi can sende mi pokerci oldun helal olsun walla ne diyeyim 1m para waşşşş extrabeer hmm

Hadi bakalım bizde başlıyoruz Umduğum gibi bir oyun çıkarda şu srodan kurtuluruz :lolmuch: :mrgreen:

Wicked

Game Designer
_Alone_ demiş ki:
Hadi bakalım bizde başlıyoruz Umduğum gibi bir oyun çıkarda şu srodan kurtuluruz :lolmuch: :mrgreen:

umduun gibi çıkmaya bilir :mrgreen:

ama umuyorumki beğeneceksin =)

belki ilk girişte gıcıq yiceksina ama daha sonra tekrar gircen ve dicen tamdr bn buna devam ediorm =)

misal ben ummadım ve çok beyendim tam benliq =)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
maymun falan boş işler dükkan alın işletin bütün dükkanlardan alın 6-7 tane hepsi sonra seriden üretime geçin bir ürünün tekelciliğini yapın mesela kılıç dükkanı alın sadece smll cannon ball üretin ve en ucuz fiyattan siz satın deli gibi üretmeye vaktiniz bile yetmez manyak para kaldırırsınız gecede 100k diyorum garanti tabi full jobberlar ile seriden bir şekilde

Wicked

Game Designer
extraloob demiş ki:
maymun falan boş işler dükkan alın işletin bütün dükkanlardan alın 6-7 tane hepsi sonra seriden üretime geçin bir ürünün tekelciliğini yapın mesela kılıç dükkanı alın sadece smll cannon ball üretin ve en ucuz fiyattan siz satın deli gibi üretmeye vaktiniz bile yetmez manyak para kaldırırsınız gecede 100k diyorum garanti tabi full jobberlar ile seriden bir şekilde

abi şimdi bende 4.254 altın yazıo bu azmı çok mu kıyafetim bilen aynı yenisini almaya yeter mi
Question

Yetmez güzelim oyundaki orta halli kıyafetler 20-30k kadar, siyah/gold kıyafetler 100-200k arası değişiyor ve benim son 3 günde pokerde kaybettiğim para 5 milyon :mrgreen:

screamadle demiş ki:
Yetmez güzelim oyundaki orta halli kıyafetler 20-30k kadar, siyah/gold kıyafetler 100-200k arası değişiyor ve benim son 3 günde pokerde kaybettiğim para 5 milyon :mrgreen:
pokermi :mrgreen:

Olay bu zaten, ya miçoluk yaparsın ya kaptanlık sonra gider paraları barda harcarsın :mrgreen:

Yukarı Alt