A

Anonymous

Guest
Ya yeter jesuswan bana gittigin kinin bir sonu yok galiba senden nekadar özürdiledım ama benı gene gene gene banlıyorsun senın nasıl bir pisikolejin var anlamıyorum hadi öle olsun sonunda benı ve arkadaslarımı siteden soğutmayı başardın helal olsun sana nedıyım biilyorum şimdi macro takıp siteye küfür ettıgımı söliyceksın özürdiledım bunun için senden ve global de attım ama elımden bukadarı gelır Türkürdügünü YALAMAK zor gelır extraokk
Affın bana ne yararı nede zararı oldu ben bu siteden gidince için rahat edıcekse burda yüzüme söyle bunu Question

A

Anonymous

Guest
yA Üyelıgımı aldım bişey yapsam yemın edıyorum hiç sesımı cıkarmıycam bişey yaptım banladı dıycem ama oda yok durup dururken ban Cool

A

Anonymous

Guest
15 dk yokum gelıcem konu silinmesın LÜTFEN bu mevzuyu burda kapatmak istıyorum artık bana kını falan varsa hep banlıycaksa olmas bu böle

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ben sana zamanında cevabımı verdim...Sen bu sitede oldukça,kullanılan ID lerin arkasında sen olduğunu bildikçe,forumu saygısız düzensiz biçimde kullandıkça,forumun adını karaladıkça (diye uzayıp gidiyor) seni tekrar tekrar banlayacağım...Gir bir ID ile kendini tanıtmadan yeni bir kimlikle takıl...Macro dan dolayı özür dilemiş olabilirsin(ki extraloob.com bu kadar sevildikçe 1 saat boyunca aynı şeyi yazan dengesizi kim takar bilmiyorum),anama babama küfür ettiğin için de özür dilemiş olabilirsin(bundan gocunacağım yaşta,terbiyede ve seviyede bir insan değilsin),lakin bunların hiçbiri hiçbirşeyi değiştirmez...

A

Anonymous

Guest
jesuswan demiş ki:
Ben sana zamanında cevabımı verdim...Sen bu sitede oldukça,kullanılan ID lerin arkasında sen olduğunu bildikçe,forumu saygısız düzensiz biçimde kullandıkça,forumun adını karaladıkça (diye uzayıp gidiyor) seni tekrar tekrar banlayacağım...Gir bir ID ile kendini tanıtmadan yeni bir kimlikle takıl...Macro dan dolayı özür dilemiş olabilirsin(ki extraloob.com bu kadar sevildikçe 1 saat boyunca aynı şeyi yazan dengesizi kim takar bilmiyorum),anama babama küfür ettiğin için de özür dilemiş olabilirsin(bundan gocunacağım yaşta,terbiyede ve seviyede bir insan değilsin),lakin bunların hiçbiri hiçbirşeyi değiştirmez...
Tamam dostum demekki sizin için hiç bişey deymıyormus sen bılırsın ben edecegim özürü ettım sanada dedım hatamı anladım iyi bakalım ben sadece senden bir şans istedım yenı bir insan olarak görmemenı ama bunu redded din benım için hiç bişey fark etmez sadece 3 gün sürer sizi unutmak bazen aklıma gelırsınız ama bi kere benı kovmuşşunuz ne yapabılırım eyvallah...

A

Anonymous

Guest
Hepinizi cok sevmıştım sanma hala bu sitede duruyorum sizi karalamak için degil sizi sevdıgım için bu siteyi tercih edıyorum halada hepınızı sevıyorum kendınıze iyi bakın....

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Rash.exe demiş ki:
Hepinizi cok sevmıştım sanma hala bu sitede duruyorum sizi karalamak için degil sizi sevdıgım için bu siteyi tercih edıyorum halada hepınızı sevıyorum kendınıze iyi bakın....
Madem düzeldim diyorsun,affetmek büyüklüktür...Bu kullanıcında da 3 uyarı almışsın...Normal olarak 3 uyarı alan hesap ban yer...Ryu hesabınla yepyeni bir sayfa açıp saygı ve sevgi çerçevesinde devam etmeni öneririm...Bunu yaparsanda sevinirim,bu konuyu burada kapatırız... Wink

RoBoCoP demiş ki:
bu adam her zaman msninde bile http://www.extraloob.com yazıyordu bumu karalamak?
Yukarıdaki uyarıyı incelersen fikir sormadık,dışarıdan yoruma luzum duymadık...

A

Anonymous

Guest
jesuswan demiş ki:
Rash.exe demiş ki:
Madem düzeldim diyorsun,affetmek büyüklüktür...Bu kullanıcında da 3 uyarı almışsın...Normal olarak 3 uyarı alan hesap ban yer...Ryu hesabınla yepyeni bir sayfa açıp saygı ve sevgi çerçevesinde devam etmeni öneririm...Bunu yaparsanda sevinirim,bu konuyu burada kapatırız... Wink
Abi ben kapatmak istıyorum bu konuyu snle böle küste kalmak nıyetınde degilim sadece ant_nuker üyelıgımı ver 3 uyarı degil 1 uyarı secenegı ver ama ant_nuker üyelıgımle yapayım bunu lütfen sadece affettım de yeter bana

A

Anonymous

Guest
jesuswan demiş ki:
Peki bakalım AnT_NuKeR senindir...Ama ensendeyim,her mesajını inceliyor olacağım,sevgi ve saygı çerçevesinde misin göreceğim... Wink
Teşekkür ederim Senı cok sevıyorum :lol:

A

Anonymous

Guest
Bu mubarek gecede bu iyiligi bana yaptın allahta senın cok istedıgın bişey yapar inşallah...

A

Anonymous

Guest
jesuswan demiş ki:
İsteğimi söyleyeyim o zaman,seni forumda saygılı ve sevgili görmek... Wink
Bundan sonra öleyim hacı senin sözünden cıkmam artık sen nedersen odur Wink

A

Anonymous

Guest
extraloob demiş ki:
wayy artık gireyim olaya jesus babasın hacım ant bende hakkında berbat ötesi şeyler duydum ama umarım hepsi tarih olur artık hoşgeldn aramıza Wink
Hacım O birkere oldu bir daha tekrarlanmadı zaten Tekrardan HoşBulduk

Tekrarıde olmıycak Zati Wink

Yukarı Alt