Zevk alabıleceğımız eğlenebılecegımız extraloob 'a özgü bir prıvate servera ne dersınız Bromanceler ?
![]() |
Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdırWax Whine demiş ki:Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
Anladim hocam lakin EXL yonetiminin server yonetiminde oldugu bir server yok. Daha once bireysel serverlar acildi en ufak sorunda tum siteye suc yikildi bu yuzden kullanim izni vermiyoruz yoksa seni terslemek gibi bir amacim yoktuFreja demiş ki:Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdırWax Whine demiş ki:Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
Yaparken profesional paint kullandıysan gelirimCaptainCoCo demiş ki:ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası![]()
Eğer olsaydı..bizim forumdan oyunun ilk zamanlarında dress çekse millet direk '' Bunlar forumdan ya tabi kıyak geçiliyor bunlara '' denilirdi.Wax Whine demiş ki:Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir
Estafurllah hocam konuya objektıf bakarsak haklısınWax Whine demiş ki:Anladim hocam lakin EXL yonetiminin server yonetiminde oldugu bir server yok. Daha once bireysel serverlar acildi en ufak sorunda tum siteye suc yikildi bu yuzden kullanim izni vermiyoruz yoksa seni terslemek gibi bir amacim yoktuFreja demiş ki:Extraloob 'a özgu derken kastım extraloob.com adını kullanıp reklam yapmak değil , sadece hepımızın aynı bır oyunda zaman geçırip eğlenmesıdırWax Whine demiş ki:Extraloob.Com adina bir private server yoktur ve kullanim izni de verilmeyecektir![]()
aahahaha ayıp ediyorsun hacım tabikide painti sql bağladımDuygusuzz demiş ki:Yaparken profesional paint kullandıysan gelirimCaptainCoCo demiş ki:ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası![]()
![]()
adamsın aç hemen geliyorum yanlız bir sorum olacak silahları'da paint'den çizdin değilmi ?CaptainCoCo demiş ki:aahahaha ayıp ediyorsun hacım tabikide painti sql bağladımDuygusuzz demiş ki:Yaparken profesional paint kullandıysan gelirimCaptainCoCo demiş ki:ben açıcam ben ben atayımmı face sayfası![]()
![]()
![]()
Rangonline demiş ki:extraloob'dan bağımsız bir Server Kurulabilir . yönetim sadece reklam konusunda destek verır forumdakı silkroad severler orda buluşur extraloob da sıkıntıdan uzak olur
yapacak kişiye sunucu desteği verebılırım. ama ben yapmam kendi swm zaten var![]()