^^

  • Köpek

    Votes: 6 33,3%
  • Kuş

    Votes: 1 5,6%
  • Kedi

    Votes: 3 16,7%
  • At

    Votes: 0 0,0%
  • Diğer(Belirtiniz)

    Votes: 1 5,6%
  • Bir evcil hayvanım yok.

    Votes: 7 38,9%

  • Total voters
    18
Kayıt
11 Kasım 2007
Mesajlar
7.839
Beğeniler
0
@Quensis

Bunla mı metallica dinliyorsun hacım.Kediler en büyük düşmanımdı,çünkü güvercinler tehlike altına giriyordu... :mrgreen: :D
 
Kayıt
30 Kasım 2008
Mesajlar
5.021
Beğeniler
2
Şehir
†ualle† .
Benim sarı bir kuşum vardı küçükken .. adı limondu gün geçtikçe şişmeye başladı veterinere götürdük oda hiç bişey anlamadı .. ve öldü o günden beri asla evcil hayvan beslemedim beslemiycem bu olay benim ilk depresyonum oldu :cry:
 
Kayıt
5 Temmuz 2008
Mesajlar
1.243
Beğeniler
0
Şehir
İstanbul
benim halamın kuşu vardı Maviş diye babannem evdeydi halam a odun getir dedi halamda kapıyı açık bıraktı maviş sobanın oldugu odada gezinmeyi severdi benim yanıma yaklaşmazdı sanırım(civcivlerin bogazını sıkarmışım küçükken 8-10 arası civciv katletmişim xD xD) sobanın oldugu kapı aralıkmış çıkmış bakmış kapı açık fırsat bu fırsat diyip kaçmış.Bide köpegimiz vardı terrier o ço sevimliydi babannemler bahceye koymuşlardı sonra hep biz yemek alırdık köpege bi gün kiraya çıkmamız gerekti babannemlerde o köpegi zengin birinin bahcesine atmış boncuk nasıl çıkarsa çıkmış arabayı kovalamış geri dönmüş galiba 2 gün geçmiş arada bizim bocuk ünlü oldu (tv ye çıkmış) bu köpege açıma yokmu diye konuşmalar olmuş tv de şimdi babam bu sefer terrier aldı digerini babannemler akrabadan almış ilk gün babamın elini öptü(dişleri keskinmiş) bi hafta geçti sonra beni öptü(biraz başım döner gibi oldum sanki) ama şimdi beni affedin der gibi yalaka oluyo ne zaman görse önüme yatıyo sev beni diye. ben de onu çok seviyorum çeşke insanlar gibi yaşasa 9 Yaşında sanırım 15 yıl yaşıyo toplam.
 
Kayıt
28 Eylül 2008
Mesajlar
327
Beğeniler
0
1 ay oncesıne kadar 1,5 yasında erkek bır kangalım vardı ama malesef kactı--dişi arama işi--ilk gece gelmıs ama tekrar gıtmıs son gıttıgınde buyuk ıhtımalle bırısı bagladı onu ve sehır dısına cıkardı cunku kusadasında aramadık yerım kalmadı..Sonuc olarak hala yok

Gecenlerdede bırısı 3 tane 1 aylık falan kopegı bırakıp kactı beledıyeye verelım dedık almayız daha kucuk dedıler 1 hafta falan baktık sonra araba carptı bırısı orda olmus bırısını belı kırıldıgı ıcın uyutmus beledıye bırısıde kurtulmus bakım evınde.

Yani Bir Evcil Hayvanım Yok..
 
Yukarı Alt