Kayıt
23 Aralık 2011
Mesajlar
1.414
Beğeniler
0
Şehir
Trabzon
Lazım olmayan Depo Eşyalarını, Eşya Borsası'nda Yang karşılığında değiştirebilirsin.

Eşya Borsası nerede?

Nesne Market'e gir ve pencerenin sağ üst kısmında bulunan küçük ve yuvarlak sembole tıkla ("Ejderha parası al" butonunun hemen altında). Burada oyuncu bilgilerin bulunur ve aralarında Depo Eşyalarının sayısı, son yaptığın alışverişler ve Eşya Borsası yer alır. Eşya Borsası'nın daha detaylı görüntüsüne "Sat" butonunu tıklayarak ulaşabilirsin.

Eşya Borsası nasıl işler?

Satmak istediğin Depo Eşyası'nı seç. Çok sayıda aynı türden eşyaya sahipsen, Düşürme Menüsü'ne arzu ettiğin sayıyı gir. İkinci sayı sana eşyanın tane fiyatını gösterir. Akabinde toplam fiyat Yang olarak görüntülenir. İşlemi tamamlamak için şimdi "Sat"a tıkla.

Tüm Depo Eşyalarını bir kerede satabilir miyim?

Evet, mümkün. Depo Eşyalarının listesinin altında "X Yang'a hepsini sat" butonu bulunur. Bir tıklamayla Hesap Deponun tümünü bir kerede Yang karşılığında değiştirebilirsin.

Yang otomatik olarak mı oyun içi hesabıma geçirilir?

Yang ilk önce eşya olarak Nesne Market Depona yerleşir. Yang destesini, yüklenilecek hesaba ait karakterin envanterine çek. Bir tıklamayla etkinleştir ve bakiyeyi onayla.

Depo Eşyalarımın fiyatı nasıl hesaplanıyor?

Satış meblağları hem oyuncuya hem önceden belirlenmiş sunucuya bağlıdır.

İlgili Depo Eşyaları'nın yanındaki renkli semboller ne anlama geliyor?

Küçük kırmızı ve yeşil ok işaretleri ile mavi çizgi, eşyaların için elde ettiğin o anki fiyatların yüksekliğini veya düşüklüğünü gösterir.

- İki yeşil ok: çok yüksek
- Bir yeşil ok: yüksek
- Mavi çizgi: orta
- Bir kırmızı ok: düşük
- İki kırmızı ok: çok düşük

Geri sayım ne işe yarar?

Belirtilen Yang miktarının süresi daima sınırlıdır ve borsada olduğu gibi yükselme veya düşüş gösterebilir. Geri sayım bittikten sonra satış fiyatları yeniden hesaplanır. Bu satış fiyatları güncel fiyatlardan daha yüksek veya daha düşük olabilir.

"X EP'ye anında yeni fiyatlar" butonuyla ne elde edilir?

Üzerine tıkladığın an, görüntülenen Ejder Parası miktarı için yeni Yang fiyatları hesaplanır ve ideal durumda fiyatlar yükselir. Bu fonksiyon Hesap Depo içeriğinin tümünü satıp, mümkün mertebe çok karlı çıkmak istediğin durumlarda sana yardımcı olur.​
 
Yukarı Alt