Aaa bu benim lan. 

Doğrudur üst yorumlarda bahsettiğim işimizi baltalamaya çalışıp dağılan adamlar onlardı.susuvekuku demiş ki:Tebrikler. ironEyE yabancı bi guilddeyken şu konuşmaya rast geldim "f#ck ironeye is 90+" Guildin adı "n00bSquad" gibi bişeydi.Eu char çok çabuk kasılıyor bende bıraktım saçma geliyor 92 de (3 günlük karakter) Aylık ticket veya premium alan sazanlardan olmuşsun iron k.bakma kardeş :)
Lafı kısa kesicem. 3 ay sonra dağılmıyıcak bi guild warsa bende oyuna giricem okullar açılınca bütün herkez dağılcak. Oyunun en güçlü karakterini yapıcam blader olcak.Nicki saklıyorum şimdilik.
. ironEyE öncelikle serverin önde gelenlerinden olduğunu gördüğümden sana 1 sorum var cevaplarsan sevinirim kardeşim.
Serverda dişli yabancı oyuncular varmı ? Oyunda kasmaktan chat ekranına bakmamıştım.Şu küfür yağdıran nalet veletler nasıl mesela . Birçok yorumda ufak tefek rakiplerin olduğu söylenmiş.
Bu ne derece doğru. Şimdiden cevap versende vermesende okuduğun için teşekkürler.
Lan furkan taa ne zaman açmışım thread ı bi git şurdan salak yaa.brkfrk66 demiş ki:en yüksek şuan RockUnique lv 99 en yakını 98 lv 100 olmak üzere rockunique
sonuçda ilk 100 ben oldumironEyE demiş ki:Lan furkan taa ne zaman açmışım thread ı bi git şurdan salak yaa.brkfrk66 demiş ki:en yüksek şuan RockUnique lv 99 en yakını 98 lv 100 olmak üzere rockunique![]()