![]() |
JetHomme demiş ki:hmzsnmz'e bu güzel tanıtımı için teşekkür ederim..![]()
Fırsatınız oldukca bu tür yerlere gitmenizi öneririmnorthstar1 demiş ki:Gitmek lazım oraya güzelmiş..![]()
önerini dikkate alcam yazda geldi alırım manitamı koluma ver elini türkiyehmzsnmz demiş ki:JetHomme demiş ki:hmzsnmz'e bu güzel tanıtımı için teşekkür ederim..![]()
Paylaşmayı severim. Arada böyle tanıtımlar yaptım , yapacağım da daha. Sizleri bu güzelliklerden mahrum bırakmam
Fırsatınız oldukca bu tür yerlere gitmenizi öneririmnorthstar1 demiş ki:Gitmek lazım oraya güzelmiş..![]()
![]()
Harbi ya bi denk getiremedim gitti suç bende hacım affetDaWixed demiş ki:Hamza bi buluşamadık hacım senle :))
UniqueHunter demiş ki:anaaağm bizim bura laaaağn :
hosgeldn :)
hmzsnmz demiş ki:JetHomme demiş ki:hmzsnmz'e bu güzel tanıtımı için teşekkür ederim..![]()
Paylaşmayı severim. Arada böyle tanıtımlar yaptım , yapacağım da daha. Sizleri bu güzelliklerden mahrum bırakmam
![]()
Ne demek bro gittiğim yerlere sırf kendim için değil sizler içinde gidiyorumextraloob demiş ki:İTÜ'de yıllarca gördüm yaa maslak kampüse girdiğinizde uçak müh. fakültesinin önünde karşınıza kocaman f16 çıkardı sonrasında nedense kaldırıldı![]()
çok güzle fotolar istanbulda floryada havacılık müzesi var gitmek lazım aslında teşekkürler hatırlatma için hacım![]()
MaPaP4 demiş ki:UUww gercekten güzel aletler paylasım için teşekkürler :))
ahahahvolkan.ka demiş ki:Eskişehir , öğrenci kenti. Orada öğrenciler olmasa esnaf kan ağlar![]()
Ama ciddi ciddi güzel bir yerdir, gidip görülmesi gerekilen yerlerin başında gelir ...
Hamza kardeşim şanslısın , güzel yerde okuyorsun.
Biliyorum kıymetinide biliyorsun.
Evlere karılar kızlar atıyorsun![]()
Ev sahibi görmesin kovar demicemHepsi anlayışlı insanlar, halden anlarlar
![]()
Aynen dediğin gibi iki üniversitesinin üzerine birde açıköğretim eklenince elini sallasan öğrenciye çarpıyorvolkan.ka demiş ki:Eskişehir , öğrenci kenti. Orada öğrenciler olmasa esnaf kan ağlar![]()
Ama ciddi ciddi güzel bir yerdir, gidip görülmesi gerekilen yerlerin başında gelir ...
Hamza kardeşim şanslısın , güzel yerde okuyorsun.
Biliyorum kıymetinide biliyorsun.
Evlere karılar kızlar atıyorsun![]()
Ev sahibi görmesin kovar demicemHepsi anlayışlı insanlar, halden anlarlar
![]()