arkadaşlar biraz önce herzaman ki gibi botta kasarken dc oldum şimdi girmeye çalıştıgımda ise Error (9) diye bir hata veriyor neden olabilir bu normal launcherden girebiliyorum yardımlarınızı bekliyorum acil

Hata bu - Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Prada

__RebelTurk__ demiş ki:
yokmu cevap verecek olan ya

Beyler büyük bi ihtimal bot serveriyla alakalı bi sorun olduğunu tahmin ediyorum.. biraz daha sabredin.. Ayrıca burası isro bot resmi sitesi değil botu biz yapmadığımız içinde botun genel sorunlarıyla ilgili açıklama yapma gibi bi durumumuz yok .. öyle 'yok mu cevap verecek olan ya' tarzında mesajlari sizlere yakıştıramıyorum..

CoupeR demiş ki:
__RebelTurk__ demiş ki:
yokmu cevap verecek olan ya

Beyler büyük bi ihtimal bot serveriyla alakalı bi sorun olduğunu tahmin ediyorum.. biraz daha sabredin.. Ayrıca burası isro bot resmi sitesi değil botu biz yapmadığımız içinde botun genel sorunlarıyla ilgili açıklama yapma gibi bi durumumuz yok .. öyle 'yok mu cevap verecek olan ya' tarzında mesajlari sizlere yakıştıramıyorum..
Hayır yani genel olarak bir problemmi var yoksa bizdemi sorun var onu merak ettim özür dilerim yinede

carwen

Bilgiliyim
Arkadaşlar toplu dc olaylarında oluyor bu sadece, bilgisayarını kapatıp yeniden açmanız tavsiye ederim bu durumda, zaten normal olarakta giremezsiniz.

Arkadaşlar tesadüf değil heralde ben ve ortağımda aynı sorunu yaşıyoruz botta bi sorun olduğu kesin bi qün kasamıcaz :|

Yukarı Alt