Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Ermenistan, 'soykırım' iddiasını Eurovision'a taşıyor!!
ermeni.jpg

Ermenistan, 2009 yılı Mayıs ayında Rusya'da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'na, 'soykırım' iddialarını işleyecek bir şarkı ile katılmaya hazırlanıyor.

Agos gazetesinin web sayfasında yer alan bir habere göre, Ermenistan'ın yarışmaya 'System of a Down' ekibi ile katılacağı doğrulandı. Söz konusu habere göre, SOAD'ın solisti Serj Tankyan, "Grubun 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda, söyleyecekleri şarkıda Ermeni soykırımını işlemek şartıyla, Ermenistan'ı temsil etme düşüncesinde olduklarını" açıkladı. Tankyan, yarışmayı, konuya ilişkin olarak dünyayı bilgilendirmek anlamında mükemmel bir fırsat olduğunu söyledi. 1995 yılında ABD'de kurulan 4 kişilik grubun solisti Tankyan, Lübnan doğumlu bir Ermeni. Türkiye, Ermenistan'a, 2006 yılında 10, 2007 yılında 12, 2008 yılında ise 10 puan vermişti. Yarışmada, ülke içinden kısa mesajlarla verilen puanlar sıralamayı belirliyor.

Kaynak için tıkla

Bu adamların bizlere zoru ne?
Ps:Konuyu asla siyasi bir tartışma için sizlerin önüne sunmadım.

Kim ne derse desin adamlar kaliteli müzik yapıyor. Müziğini dünya'ya duyuruyor. Biz de ancak küfür edip kendi çapımızda Ermenistan'ı lanetliyoruz.

İşte tanıtım budur.

zevk renk meseleside bence bu rockerların hepsi dana gibi bagırmaktan başka bir şey yapmıyor bu soadda dana gibi bagırarak atamıza kaynıyor bence kalite 0 adamlar bizim üstümüzden prim yapıyor mükemmel müzik yapsalar bile seslerini kesilmesi gerekmezmi dünyada herhangi başka bi ülkeye dil uzatılınca neler oldugunu az çok tahmin edersiniz ama bizde tık yok koyun geldik koyun gidicez

bu zaten yeni birşey değil.çok önceden belliydi bu proje..
her seneki gibi gidip 10-12 puan vereceğiz nasıl müzik yaparlarsa yapsınlar.(bkz. enayi yurdum insanı)
bir de haklılarmışcasına savunmuyorlar mı davalarını..şaşkınlıkla izliyorum.
ama en komiği de ne biliyor musunuz ? bizim bu olanları afedersiniz öküzün trene baktığı gibi izlemesi..zardock çok doğru söylemiş.koyun geldik,koyun gideceğiz.

ps: tamam vatanımızda yaşayan ermeniler oyun çoğunluğunu sağlıyor fakat bizden de verenlerin sayısı az olamaz.

Adamları sevmiyorum ama JW nin dediği gibi kaliteli müzik yapıyorlar. Siyasi yöne taşımadan ve genelleme yapmadan incelemeliyiz. Nasıl ki her Ermeni Türk düşmanı değilse bizlerde bu konuyu sadece müziklerine bakarak değerlendirmeliyiz.
@Zardock , burayı ısıtma :wink1:

Zardock demiş ki:
zevk renk meseleside bence bu rockerların hepsi dana gibi bagırmaktan başka bir şey yapmıyor bu soadda dana gibi bagırarak atamıza kaynıyor bence kalite 0 adamlar bizim üstümüzden prim yapıyor mükemmel müzik yapsalar bile seslerini kesilmesi gerekmezmi dünyada herhangi başka bi ülkeye dil uzatılınca neler oldugunu az çok tahmin edersiniz ama bizde tık yok koyun geldik koyun gidicez
katılıyorum :beer:

sadece katılmadığım bi nokda var oda genelleme yapman. :?

anıra anıra şarkı söylemenin neresi kaliteli acaba, şarkı söyleyen kişinin sesi tenine dokunacak duyduğun zaman rahatlıyacaksın, şahsen ben Serj'in sesini duyduğum zaman ses sistemini söküp camdan atasım geliyor :popcorn:

Kuyruk acıları hala devam ediyor.Bu yılanlara bence hiç bulaşmamak gerekirdi.Biz bunlarla masaya oturmakla hata ettik.Bırakacaktık kendi hallerinde tıslayıp dursunlar.

Ya şunlara oy atmayalım.Biliyorum Ermeniler atıyo ondan hep yüksek oy alıyo Ermenistan fakat TRT bunu değiştirebilir..

Yukarı Alt