Sizde fikrinizi bildirirseniz sevinirim. Diyorsanizki ben daha guzel bir nick biliyorum, buyrun yazin.
Saygılarımla,
ChosenOne
Saygılarımla,
ChosenOne
Peki neden bunu kullanmiyorsun?kotakot demiş ki:Moment
Yeni keşfettim hoşuma gitti Silkroadda kullanıcamChosenOne demiş ki:Peki neden bunu kullanmiyorsun?kotakot demiş ki:Moment
Abi o konuda ustune laf yok zaten. Majestic ten guzel nick bulana madalya veririm ben o ayrı. Bu arada bu char nicki olmayacak. Siz yinede fikirlerinii soyleyin iste.Majestic demiş ki:Majestic
Fikirler görecelidir kuzum.Bana göre en iyi nick Majestic ona göre Mahmut diğerine göre Osman işte dediğim gibi bizimle alakalı değil bunun cevabı sen neyi istersen onu komalısın.Çünkü o charla biz değil sen oynayacaksın.
Wax WhineChosenOne demiş ki:Abi o konuda ustune laf yok zaten. Majestic ten guzel nick bulana madalya veririm ben o ayrı. Bu arada bu char nicki olmayacak. Siz yinede fikirlerinii soyleyin iste.Majestic demiş ki:Majestic
Fikirler görecelidir kuzum.Bana göre en iyi nick Majestic ona göre Mahmut diğerine göre Osman işte dediğim gibi bizimle alakalı değil bunun cevabı sen neyi istersen onu komalısın.Çünkü o charla biz değil sen oynayacaksın.
anlamı nedirMajestic demiş ki:Majestic