Merhaba dostlar, iki sene önce aldığım ekran kartı (1060 6gb) upgrade etmek istiyorum.
Aklımda Nvidia serisinden herhangi bir kart yok. AMD çok hızlı bir şekilde bu sektöre uyum sağladı ve başarılarını sürekli olarak görüyorum ve iyice ılımlı oldum diyebilirim..
AMD RX 5700 xt Ailesinden ( Sapphire Radeon Nitro+ RX 5700 xt ) modeli kafama yattı, sebebi ise 3 fanlı ve daha fazla nefes alan borulara sahip olması.
Radeon 5700xt kapalı kutu gibi olan modelleri ve MSİ 2 fanlı modeli de var fakat soğutma konusunda endişeli birisiyim, sizce bu konuyu fazla mı abartıyorum yoksa doğru yolda mıyım?
Ayrıca benim bilmediğim sizinde önermek istediğiniz Marka model varsa tavsiye bekliyorum.

rx5700xt_nitro_spec_productcenter_540x860.jpg

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Msi RX 470 kullanıyorum, AMD alma. Bir daha kapıdan sokmam. Dışarıda kar yağarken evde kombi yakmıyorum giriyorum bir oyuna bütün ev ısınıyor. Daha önce 2 kere bir şeyleri sıcaklıktan attı bir şekilde tamir ettik. Bir daha olursa çöp olacak.

Msi RX 470 kullanıyorum, AMD alma. Bir daha kapıdan sokmam. Dışarıda kar yağarken evde kombi yakmıyorum giriyorum bir oyuna bütün ev ısınıyor. Daha önce 2 kere bir şeyleri sıcaklıktan attı bir şekilde tamir ettik. Bir daha olursa çöp olacak.
Eski AMD ürünleri nasıldır bilmem ama 7nm teknolojisine geçtikten sonra amd çok değişti.
Nitekim bu değişimi herkes görüyor. Şuan almayı düşündüğüm kart RTX 2070 Super ile yarışıyor.

Takımı
Seçiniz...
Görmüşken bende yazayım, Radeon R7 240 2Gb 128Bit ekran kartımı yükseltmek istiyorum.
Şöyle 256 bit ikinci el temizinden bişey almak istiyorum özellikle mining yapılmamış, harıl hurul kullanılmamış maksimum 500 TL'ye kadar.
GDDR4-5 olabilir, işletim sistemim AMD.

Görmüşken bende yazayım, Radeon R7 240 2Gb 128Bit ekran kartımı yükseltmek istiyorum.
Şöyle 256 bit ikinci el temizinden bişey almak istiyorum özellikle mining yapılmamış, harıl hurul kullanılmamış maksimum 500 TL'ye kadar.
GDDR4-5 olabilir, işletim sistemim AMD.
Ben ekran kartımı satacağım özelden durumu ile alakalı yazabilirim. burayı ilan sayfasına çevirmek istemiyorum xd

Takımı
Galatasaray
Bende sapphire 570 var problem yaşamıyorum sıcaklıkta sende niye öyle ki

Yukarı Alt