Arkadaslar Bildiğiniz Üzere Oyuna Uzun Bir Süre Ara Vermiştim Ama Simdi Geri Döndüm.
Oyunu Bırakırken eHLiKeyF Guildini Baska Bir Charın Üstüne Atmıstım Ama Simdi Pw'sini Bulamıyorum.Oyüzden Çareyi Guildi Yeniden Kurmakta Buldum.
Yeni Adımız;
ehli.JPG

Tüm Herkese Açığız.(özellikle eski kadroyu yeniden görmek istiyorum. :thumbsup: )
Menfaat İçin Hiç Kimse Gelmesin, Pm Atmasın...

iyi forumlar...

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Baba açmışsın en sonunda guildi. Hayırlı olsun hepimize. Baştan söyleyeyim. Guild içerisinde küfürlü konuşmalar kesinlikle olmayacak. Çok rastladım böyle olaylara. Sonra guilddeki kullanıcılar birbirilerini savunuyorlar ve guild ikiye ayrılıyor. Küfür edecekseniz hiç gelmeyin. Serkan eklersin kurallara.
Ps: İmza gecikti farkındayım. Ama sürekli elektrikleri kesiyorlar. Bu yüzden imza işini bir türlü halledemiyorum. Gecikmeli de olsa imza geliyor^^ :roll:

inş. hacım inş. bekliyoruz ^^

eski kurallar aynen geçerlidir hatırlatma için tekrardan guild noticeye yazılacaktır.
ilginize teşekkürler arkadaslar. :buddha:

serkan ben
furkan tanıdınmı senmisin bu sensen msn pm at bende oyuna katıldım
geleyim

+Dejavu+

Bilgiliyim
slm serkan ben deatnight ın arkı deadlyboys habire çar açıodum hani uzun zamandır oynamıodum sımdı yeniden baslıcam guildinde olmaktan gurur duyarım kardesım alırsan sevınırım pm atarım adım buyuk ıhtımal _ShuqaRGirL_ olucak haberın olsun ıns.. eskı gunlerdekı gıbı olur

+Dejavu+

Bilgiliyim
slm serkan ben deatnight ın arkı deadlyboys habire çar açıodum hani uzun zamandır oynamıodum sımdı yeniden baslıcam guildinde olmaktan gurur duyarım kardesım alırsan sevınırım pm atarım adım buyuk ıhtımal _ShuqaRGirL_ olucak haberın olsun ıns.. eskı gunlerdekı gıbı olur

Yukarı Alt