benzer bir sürü sayfa var sıkıcı edebiyat dersleri beni buna zorluyorSnowFlake demiş ki:Hatırlıyorum bu sayfayı :) harika bir şiirdir yazık etmişsin :(
Şu an kaçtasın ? kaçıncı kez okuyorsunSnowFlake demiş ki:9.Sınıf Türk Edebiyatı kitabı 79. sayfa Şehirlerin Dışından şiiri Necip Fazıl Kısakürek (LOL)![]()
2 yıl lise 1 okudum ordan biliyorum![]()
10. sınıftayım mutluyumhmzsnmz demiş ki:Şu an kaçtasın ? kaçıncı kez okuyorsunSnowFlake demiş ki:9.Sınıf Türk Edebiyatı kitabı 79. sayfa Şehirlerin Dışından şiiri Necip Fazıl Kısakürek (LOL)![]()
![]()
Öylesine koyduğun yer ; "Forum ana sayfa » ScreenShot, Video, Yarışma, Eğlence » Komik Enteresan Görseller"Kobe demiş ki:komik olduğunu düşünmüyorum
sadece öylesine koydum
Madem istemiyorsun git biyerlere bağışla ya da senden bir küçük sınıftaki birine verFeeL demiş ki:Devlet sana o kitapları,karala diye ücretsiz vermiyor.Oku ki adam olasın diye veriyor.O kitap için kaç tane ağaç telef oluyor biliyormusun?Senin yaptığına bak YAZIK...
Aman mutlu olmaya devam etSnowFlake demiş ki:10. sınıftayım mutluyumhmzsnmz demiş ki:Şu an kaçtasın ? kaçıncı kez okuyorsunSnowFlake demiş ki:9.Sınıf Türk Edebiyatı kitabı 79. sayfa Şehirlerin Dışından şiiri Necip Fazıl Kısakürek (LOL)![]()
![]()
![]()
devletin bana bedava kitap vermesini istemiyorum doğru da bulmuyorum ayrıca milli eğitimin kitapları o kadar kötü içerikli ki hocamız not tutturuyor.Zaten ben adamım.Adam okumakla olunmaz okumakla sadece makam sahibi olursun.Sene sonunda geri dönüşüme vericeğim zatenFeeL demiş ki:Devlet sana o kitapları,karala diye ücretsiz vermiyor.Oku ki adam olasın diye veriyor.O kitap için kaç tane ağaç telef oluyor biliyormusun?Senin yaptığına bak YAZIK...
Yok abi yok ben anladım bu millete harbiden yaranılmaz. Biz daha iyi bi devlet istiyoruz ama sadece biz. Baştakiler biliyor ki bu millet iyiden güzelden anlamıyor , vermiyolar bitiyor. Hiç çırpınmaya gerek yok , haketmiyoruzKobe demiş ki:devletin bana bedava kitap vermesini istemiyorum doğru da bulmuyorum
Sen bu kafayla,bi baltaya sap olamazsın...Kobe demiş ki:devletin bana bedava kitap vermesini istemiyorum doğru da bulmuyorum ayrıca milli eğitimin kitapları o kadar kötü içerikli ki hocamız not tutturuyor.Zaten ben adamım.Adam okumakla olunmaz okumakla sadece makam sahibi olursun.Sene sonunda geri dönüşüme vericeğim zatenFeeL demiş ki:Devlet sana o kitapları,karala diye ücretsiz vermiyor.Oku ki adam olasın diye veriyor.O kitap için kaç tane ağaç telef oluyor biliyormusun?Senin yaptığına bak YAZIK...
O kitapları okumak yerine öyle karalarsan asla demek istediklerini anlatamayacaksın zatenKobe demiş ki:siz benim ne demek istediğimi anlamadınız anlayamıcaksınız da
olucam inşallah ilerde görüşürüz o zaman söyliyecek hiç bir şeyin olmaz