it is secret Bro oyun nickini pm at gece ben sana oyundan sarkarım xD bu arada 3b için 600silk gibi fahiş fiyatlarla gelmeyelim ^^KB24 demiş ki:Off hocam VIP e mi geldin ?
Nick nedir?![]()
Espio demiş ki:it is secret Bro oyun nickini pm at gece ben sana oyundan sarkarım xD bu arada 3b için 600silk gibi fahiş fiyatlarla gelmeyelim ^^KB24 demiş ki:Off hocam VIP e mi geldin ?
Nick nedir?![]()
![]()
min 1b+ alacağını sanıyorum ^^ 100kk birşey değilTo_Danger demiş ki:100 kk satabilirim
teklifin?
yinede şansımı deneyeyim dedmWindTalker demiş ki:min 1b+ alacağını sanıyorum ^^ 100kk birşey değilTo_Danger demiş ki:100 kk satabilirim
teklifin?![]()
sizin server nedir?MiqcroXce demiş ki:abı bu ne 2b ıcın 600 sılke bıle fazla dıosunuz ecsroda
bızım arkı gecen gun 10 dg sun spear aldı 13 b odedı en dusuk fıyatı bızım serverda 170 tl dır 1 b nın ısz hesaplayın artıq pff !
Koptum yawMiqcroXce demiş ki:abı bu ne 2b ıcın 600 sılke bıle fazla dıosunuz ecsroda
bızım arkı gecen gun 10 dg sun spear aldı 13 b odedı en dusuk fıyatı bızım serverda 170 tl dır 1 b nın ısz hesaplayın artıq pff !
yalan demeyin Fakenin kralı 10dg ecsro sun spear mı var mış gm de bile görmedim ben onlarda bilem yokajan05 demiş ki:Koptum yawMiqcroXce demiş ki:abı bu ne 2b ıcın 600 sılke bıle fazla dıosunuz ecsroda
bızım arkı gecen gun 10 dg sun spear aldı 13 b odedı en dusuk fıyatı bızım serverda 170 tl dır 1 b nın ısz hesaplayın artıq pff !10dg sun spear yok yalan konuşduğun burdan belli