Eğer bot kullanıyorsanız çok ihtiyacınız var ben alıştım artık daha yakalayamadı 2 kere geldi :D

ilk önce bota kurucağınız zaman öğle vakti olmamalı çünkü hep online sabahları çok rahat kurabilirsiniz
ikinci olarak yanınızda kimse olamamalı olsada bot kullanmalı yoksa söyler gm gelir
Gm gelince oyunu 3 kez res atıo oyun yüklenirken tüm bot skillerini silin ve save deyin F8 e basın
Size kasmayı durdur diycek burakın
Sonra iki seçenek var ya canavara tıklatıcak yada gidicek eğer canavara tıklatırsa büyük bi ihtimal ayvayı yersiniz çünkü bot saldırıcaktır.

2. taktik
Afk olma shetan geldiğinde daha kasmıyorsanız yani skill yapmıyorsanız oturun ve bişi yapmayın

umarım işinize yarar :beer:

O da var ama insan hep kullanmam deyip bi yerde ipin ucunu koparıyor :D

Bugun arkadaşın charıyla kasıyorduk, elinde 9dg sun+9 blade/shield lı bi adam geldi (Shetan) ve sanki benim char tp olmuş gibi oldu, buff yapma ve hareket etme dedi, etmedik, ok sağol dedi gitti tamda bırakacaktım botu dışarı çıkacaktım :D

öle diosun ama durulmuo işte bi kasamadım her gün globaldan laf işitiorum yakalarsam bigün o gmi :D

ya bot bot diolar da nerde bu bot :D :D bi tane war da virusten gecilmio kullanan biri tavsiye edebilirmi :d

Yukarı Alt