kapalı oluyor oyun yada bugta düzeltmeden oyunu online yapıyorlar !
![]() |
PhaetoN demiş ki:oldu iletirim canım,başka bi isteğin ?![]()
Oyunda yaparız diyecegim oyunun halini biliyorsunuz zatiMaybe demiş ki:Yürüyüş te yapalım mı ?![]()
herkesi istifaya çağırıyorsun hacı sende yaturks4ever01 demiş ki:modları istifaya çağrıyorum
TheRage demiş ki:Fembria'da anlaşılamayan problemler olduğunu söylüyorlar.Şöyle düşün eğer Ecsro çalışanları istifa ederse bu işleri kim yürütecek?Fembrianın şuan açılması gibi bir umudu var belki baya sonra belki hemen birkaç güne.İstifa ederlerse bu süre tamamen yok olmazmı?
Yeni çalışan alsalar bile gelen gideni elbet aratır![]()
Ya canım biraz düşünsene adamlar nereden nereye geldiler.Daha iyisini yapmak istemezlermi sanıyorsun?Çünki ne kadar iyi ve kaliteli işler çıkarırlarsa daha çok üye kazanırlar.Daha çok player ne demek daha çok silk vs alımı demek.Daha çok silk daha çok para demekturks4ever01 demiş ki:TheRage demiş ki:Fembria'da anlaşılamayan problemler olduğunu söylüyorlar.Şöyle düşün eğer Ecsro çalışanları istifa ederse bu işleri kim yürütecek?Fembrianın şuan açılması gibi bir umudu var belki baya sonra belki hemen birkaç güne.İstifa ederlerse bu süre tamamen yok olmazmı?
başkası çalışıcak ecsro team da beceriksizler deyil can atan çok başaran
bunlar sanki isro çalısanı tek skill 90 getirdiler ve lv okadar bunlar çok önemliyse isro daki lere ne yapıcan?TheRage demiş ki:Ya canım biraz düşünsene adamlar nereden nereye geldiler.Daha iyisini yapmak istemezlermi sanıyorsun?Çünki ne kadar iyi ve kaliteli işler çıkarırlarsa daha çok üye kazanırlar.Daha çok player ne demek daha çok silk vs alımı demek.Daha çok silk daha çok para demekturks4ever01 demiş ki:TheRage demiş ki:Fembria'da anlaşılamayan problemler olduğunu söylüyorlar.Şöyle düşün eğer Ecsro çalışanları istifa ederse bu işleri kim yürütecek?Fembrianın şuan açılması gibi bir umudu var belki baya sonra belki hemen birkaç güne.İstifa ederlerse bu süre tamamen yok olmazmı?
başkası çalışıcak ecsro team da beceriksizler deyil can atan çok başaran![]()
Sonuç olarak onlarda farkında herşeyin,lakin bilmediğimiz şeyler varki Fembria hala kapalı![]()
Ya dostum sen Joymax ile Ecsro çalışanlarını birmi tutuyorsun?Arada uçurumlar yok gezegenler var...turks4ever01 demiş ki:bunlar sanki isro çalısanı tek skill 90 getirdiler ve lv okadar bunlar çok önemliyse isro daki lere ne yapıcan?
Seni bu forumda üyeliğini silmeye çağırıorum Yani :Sturks4ever01 demiş ki:modları istifaya çağrıyorum
TheProzac demiş ki:Seni bu forumda üyeliğini silmeye çağırıorum Yani :Sturks4ever01 demiş ki:modları istifaya çağrıyorum
C_Vitamine demiş ki: