Tabiki hayır.Sistem şöyleJawBreaker demiş ki:22 fps ile mi oynuyorsun?
Hayır .ArrivaL demiş ki:extraloobun ip varmı ?
SK gaming'de fakat alay edenler maç teklif edemiyor clan yüzünden.Ben yeni üyelik açtım tanıtım video'su olarak koydum.Yaptığım 5-6 kill'in farkı ise 16 hp ile yapmış olmam çok büyük birşey değil zaten ses kastığımıda anlarsın rahatlıkla clan maçları çok değerli ve riskli oluyor birde video için fps düşürememStreetwise demiş ki:pub master. video pert, sesler zaten 30 snyden fazla zaman almış. 20 snyde senin fotoyu izledik. Altı üstü 5 - 6 kill yapmışsın pub swde.. Sk-gaming yükleme sakın yabancılar alay eder..
ne clanmış arkadaş. Tanıtım videosu olarak bunu mu koydun? Yaptığın 5-6 kill gördüm arkası dönük ve acemi oyunculara. Çatının üstünden ses kasıyorsun bravo. ben clan maçlarında videoyu çekmeği eksik etmem, pc farkı..DaRKWaTcH demiş ki:SK gaming'de fakat alay edenler maç teklif edemiyor clan yüzünden.Ben yeni üyelik açtım tanıtım video'su olarak koydum.Yaptığım 5-6 kill'in farkı ise 16 hp ile yapmış olmam çok büyük birşey değil zaten ses kastığımıda anlarsın rahatlıkla clan maçları çok değerli ve riskli oluyor birde video için fps düşürememStreetwise demiş ki:pub master. video pert, sesler zaten 30 snyden fazla zaman almış. 20 snyde senin fotoyu izledik. Altı üstü 5 - 6 kill yapmışsın pub swde.. Sk-gaming yükleme sakın yabancılar alay eder..
Clanımdan bir kişiyi sk-gaming'e yazarsan video'larına bakabilirsin.Video'da bende varım.Streetwise demiş ki:ne clanmış arkadaş. Tanıtım videosu olarak bunu mu koydun? Yaptığın 5-6 kill gördüm arkası dönük ve acemi oyunculara. Çatının üstünden ses kasıyorsun bravo. ben clan maçlarında videoyu çekmeği eksik etmem, pc farkı..DaRKWaTcH demiş ki:SK gaming'de fakat alay edenler maç teklif edemiyor clan yüzünden.Ben yeni üyelik açtım tanıtım video'su olarak koydum.Yaptığım 5-6 kill'in farkı ise 16 hp ile yapmış olmam çok büyük birşey değil zaten ses kastığımıda anlarsın rahatlıkla clan maçları çok değerli ve riskli oluyor birde video için fps düşürememStreetwise demiş ki:pub master. video pert, sesler zaten 30 snyden fazla zaman almış. 20 snyde senin fotoyu izledik. Altı üstü 5 - 6 kill yapmışsın pub swde.. Sk-gaming yükleme sakın yabancılar alay eder..
Dünya Cs. Turnuvalarında 50. Olmuş demek.Yani Prof. Turnuvalara katılırsın . Bizim gibi tag alma vs yok. B1 B2 B3 B4 B5 diye sıralarınır nick'ler kazanan team sıralamaya katılırStreetwise demiş ki:diğer başlıktada dediğim gibi ninja kinq.. Neye göre dünyada 50. olduğunuz kanısına vardın anlayamadım hala..
vay be ilkez senden duyuyorum sizin kilani. tebrikler o zaman.DaRKWaTcH demiş ki:Dünya Cs. Turnuvalarında 50. Olmuş demek.Yani Prof. Turnuvalara katılırsın . Bizim gibi tag alma vs yok. B1 B2 B3 B4 B5 diye sıralarınır nick'ler kazanan team sıralamaya katılırStreetwise demiş ki:diğer başlıktada dediğim gibi ninja kinq.. Neye göre dünyada 50. olduğunuz kanısına vardın anlayamadım hala..
Pek girmedin heralde cs de forumlara ...Streetwise demiş ki:vay be ilkez senden duyuyorum sizin kilani. tebrikler o zaman.DaRKWaTcH demiş ki:Dünya Cs. Turnuvalarında 50. Olmuş demek.Yani Prof. Turnuvalara katılırsın . Bizim gibi tag alma vs yok. B1 B2 B3 B4 B5 diye sıralarınır nick'ler kazanan team sıralamaya katılırStreetwise demiş ki:diğer başlıktada dediğim gibi ninja kinq.. Neye göre dünyada 50. olduğunuz kanısına vardın anlayamadım hala..
Aahahahaha Hacım Pub kasmıyorum ben farkındaysan Tag bile almıyorum... Tanıtım video'su için girdim public'ekronos24 demiş ki:afedersin ama dünya 50.si bir clanın senin gibi pub da kasan bir playeri olduguna inanmak güç^^
BeoPoweR demiş ki:Arkadaşlar daha fazla aşşalamayalım lütfen.
Tamam oyun oynamayı bilmiyor,dünyada 50. clana girdiği falan yok ama aşşalamaya da gerek yok.