![]() |
Tabiki hayır.Sistem şöyleJawBreaker demiş ki:22 fps ile mi oynuyorsun?
Hayır .ArrivaL demiş ki:extraloobun ip varmı ?
SK gaming'de fakat alay edenler maç teklif edemiyor clan yüzünden.Ben yeni üyelik açtım tanıtım video'su olarak koydum.Yaptığım 5-6 kill'in farkı ise 16 hp ile yapmış olmam çok büyük birşey değil zaten ses kastığımıda anlarsın rahatlıkla clan maçları çok değerli ve riskli oluyor birde video için fps düşürememStreetwise demiş ki:pub master.video pert, sesler zaten 30 snyden fazla zaman almış. 20 snyde senin fotoyu izledik. Altı üstü 5 - 6 kill yapmışsın pub swde..
Sk-gaming yükleme sakın yabancılar alay eder..
![]()
ne clanmış arkadaş. Tanıtım videosu olarak bunu mu koydun? Yaptığın 5-6 kill gördüm arkası dönük ve acemi oyunculara. Çatının üstünden ses kasıyorsun bravo.DaRKWaTcH demiş ki:SK gaming'de fakat alay edenler maç teklif edemiyor clan yüzünden.Ben yeni üyelik açtım tanıtım video'su olarak koydum.Yaptığım 5-6 kill'in farkı ise 16 hp ile yapmış olmam çok büyük birşey değil zaten ses kastığımıda anlarsın rahatlıkla clan maçları çok değerli ve riskli oluyor birde video için fps düşürememStreetwise demiş ki:pub master.video pert, sesler zaten 30 snyden fazla zaman almış. 20 snyde senin fotoyu izledik. Altı üstü 5 - 6 kill yapmışsın pub swde..
![]()
![]()
Clanımdan bir kişiyi sk-gaming'e yazarsan video'larına bakabilirsin.Video'da bende varım.Streetwise demiş ki:ne clanmış arkadaş. Tanıtım videosu olarak bunu mu koydun? Yaptığın 5-6 kill gördüm arkası dönük ve acemi oyunculara. Çatının üstünden ses kasıyorsun bravo.DaRKWaTcH demiş ki:SK gaming'de fakat alay edenler maç teklif edemiyor clan yüzünden.Ben yeni üyelik açtım tanıtım video'su olarak koydum.Yaptığım 5-6 kill'in farkı ise 16 hp ile yapmış olmam çok büyük birşey değil zaten ses kastığımıda anlarsın rahatlıkla clan maçları çok değerli ve riskli oluyor birde video için fps düşürememStreetwise demiş ki:pub master.video pert, sesler zaten 30 snyden fazla zaman almış. 20 snyde senin fotoyu izledik. Altı üstü 5 - 6 kill yapmışsın pub swde..
![]()
![]()
ben clan maçlarında videoyu çekmeği eksik etmem, pc farkı..
![]()
Dünya Cs. Turnuvalarında 50. Olmuş demek.Yani Prof. Turnuvalara katılırsın . Bizim gibi tag alma vs yok. B1 B2 B3 B4 B5 diye sıralarınır nick'ler kazanan team sıralamaya katılırStreetwise demiş ki:diğer başlıktada dediğim gibi ninja kinq..Neye göre dünyada 50. olduğunuz kanısına vardın anlayamadım hala..
![]()
vay be ilkez senden duyuyorum sizin kilani. tebrikler o zaman.DaRKWaTcH demiş ki:Dünya Cs. Turnuvalarında 50. Olmuş demek.Yani Prof. Turnuvalara katılırsın . Bizim gibi tag alma vs yok. B1 B2 B3 B4 B5 diye sıralarınır nick'ler kazanan team sıralamaya katılırStreetwise demiş ki:diğer başlıktada dediğim gibi ninja kinq..Neye göre dünyada 50. olduğunuz kanısına vardın anlayamadım hala..
![]()
Pek girmedin heralde cs de forumlara ...Streetwise demiş ki:vay be ilkez senden duyuyorum sizin kilani. tebrikler o zaman.DaRKWaTcH demiş ki:Dünya Cs. Turnuvalarında 50. Olmuş demek.Yani Prof. Turnuvalara katılırsın . Bizim gibi tag alma vs yok. B1 B2 B3 B4 B5 diye sıralarınır nick'ler kazanan team sıralamaya katılırStreetwise demiş ki:diğer başlıktada dediğim gibi ninja kinq..Neye göre dünyada 50. olduğunuz kanısına vardın anlayamadım hala..
![]()
![]()
Aahahahaha Hacım Pub kasmıyorum ben farkındaysan Tag bile almıyorum... Tanıtım video'su için girdim public'ekronos24 demiş ki:afedersin ama dünya 50.si bir clanın senin gibi pub da kasan bir playeri olduguna inanmak güç^^
BeoPoweR demiş ki:Arkadaşlar daha fazla aşşalamayalım lütfen.
Tamam oyun oynamayı bilmiyor,dünyada 50. clana girdiği falan yok ama aşşalamaya da gerek yok.