Herkese Merhaba. Yapalı Uzun Zaman Olmustu. Karasız Kalmıstm Paylaşım Konusunda. O Yuzden Paylaşmaya Karar Verdim.
İp Limit Ve Pc Limit Kaldırılmıştır. Vırtual VmWare Gırıslerını Kaldırıcaktım Gerek Duymadım Pc Limit Kalktıktan Sonra Ne Gerek Var VmWareye[İp Kaldırmada Ufak Sorunlar Olustu. Arada Bir Aksaklık Yapabilir]
Hayatım Boyunca Hep Knight Oynamısımdır. Genelde Ko[Knight] Icın Ugrasıordum. Bıraktıgım Icın Silroad'a Merak Saldım Ve Ugrasmak Istedım Guzel Bişiler Cıktı Ortaya. Fazla Uzatmadan
Download : Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ScreenSHOT :
[ Screen SHOT 1Haftalıktır.]
VirusTotaL: VirusTotal
Not : Oyunun Dll'si Debug Edilip Bypass Edilmiştir.Herhangi Bir Pack , Kontrol, Reklam Eklenmemştir.
Not 2: Herhangi Bir Saçma Gerkesiz Inject,Loader,Vs. Gerekmemektedir. Tek Yapmanız Gereken Oyun Dosyasının Icıne Atmanızdır.[Orjınali Kopyalayınız.]
Not3: Tek Sıkıntısı Şudur Ki Her Gırıste Gızlı Yanıt Sorucaktır Bunun Sebebini Tam Olarak Bilmiyorum[%90 İp Limit Yuzunden]
Face : Fb.com/Swat26x
Daha Onceden Knight Icın Yapmıs Olduklarım ;
Youtube Kanal Link : LastLuck LasLuckk
Herhangi İstediginiz Server Var Ise Oralarada Bakabilirm.Server Link Bırakın
İp Limit Ve Pc Limit Kaldırılmıştır. Vırtual VmWare Gırıslerını Kaldırıcaktım Gerek Duymadım Pc Limit Kalktıktan Sonra Ne Gerek Var VmWareye[İp Kaldırmada Ufak Sorunlar Olustu. Arada Bir Aksaklık Yapabilir]
Hayatım Boyunca Hep Knight Oynamısımdır. Genelde Ko[Knight] Icın Ugrasıordum. Bıraktıgım Icın Silroad'a Merak Saldım Ve Ugrasmak Istedım Guzel Bişiler Cıktı Ortaya. Fazla Uzatmadan
Download : Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ScreenSHOT :

[ Screen SHOT 1Haftalıktır.]
VirusTotaL: VirusTotal
Not : Oyunun Dll'si Debug Edilip Bypass Edilmiştir.Herhangi Bir Pack , Kontrol, Reklam Eklenmemştir.
Not 2: Herhangi Bir Saçma Gerkesiz Inject,Loader,Vs. Gerekmemektedir. Tek Yapmanız Gereken Oyun Dosyasının Icıne Atmanızdır.[Orjınali Kopyalayınız.]
Not3: Tek Sıkıntısı Şudur Ki Her Gırıste Gızlı Yanıt Sorucaktır Bunun Sebebini Tam Olarak Bilmiyorum[%90 İp Limit Yuzunden]
Face : Fb.com/Swat26x
Daha Onceden Knight Icın Yapmıs Olduklarım ;
Youtube Kanal Link : LastLuck LasLuckk
Herhangi İstediginiz Server Var Ise Oralarada Bakabilirm.Server Link Bırakın
Son düzenleme: