Takımı
Seçiniz...
Arkadaşlar normalde hiç dizi izlemezdim bu yaza kadar ne Türk ne yabancı, bu sene yaz tatilinde başladım ilk kez izlemeye her akşam stajdan gelince 1-2 bölüm game of thrones izledim şimdi stajda bitti game of thrones'da 5. sezonunda çıkmasına baya var dizi önerecek var mı? Bir arkadaşım Vikings'i önerdi ama başlamadan önce sorayım dedim belki daha iyi bir şey bulurum diye.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Friends izlemediysen tavsiye ederim

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme:

Tauriel

Öğretiyorum
Aşk ihanet ihtiras hepsi vikingde var ama savaş yok yani spoiler gibi olmasnda savaşlarda umduğunu bulamıyorsun.ama izle 20 bölüm 2 güne biter 2 sezon

Takımı
Seçiniz...
Akasya durağı finalinde ağlamıştım hatırlatma izlemeyenlere öneririm harika bir dizisadfçrewafasefasdf. :D:D:AS:DF

Takımı
Seçiniz...
Başlıktaki diziler üzerinden sıradan gideceğim ilk kısaları bitireyim diyorum. Bu arada Da Vinci Demons'a b başlamaya karar verdim.

Da Vinci Demon's fena değil izleyebilirsin, bak aman diyim breaking bad öneren olur imdbde n 9.6 aldı filan derler sakın inanma çok sıkıcı ekşın yok , Bak sana birkaç dizi önerecem çok sağlamdır.
A young doctor's notebook ( 2 sezon her sezon 4 bölümden oluşuyor bölümler 25dk ) Kısa bir dizi ünlü bir doktorun ilk göreve başladığı zamanı anlatıyor 1900lerde geçiyo dizi. Pek bilinen bir dizi değil ama güzeldir.
Dexter benim en çok sevdiğim dizidir , birkaç bölümden sonra dexter'a hayran olursun , ilk sezonda ilk bölümlerde pek sarmaz bellki , ama kesinlikle devam et gerisi akıyor.

vikings izle ilk 3 bolumden sonra beğenmez isen sana ps4 hediye...ama ben hanım evladıyım kan savaş gormek ıstemem dersen bılemem :P

Fringe - Bilim kurgunun anasıdır resmen. Bilim kurgu seviyorsan hiç beklemeden izle. (BİTTİ)

Prison Break - Hapishaneden kaçma temalı bir dizi harikadır. (BİTTİ)

Breaking Bad - Duymuşsundur bunu uyuşturucu yapımı,dağıtımı üzerine gelişen olaylar. (BİTTİ)

The Walking Dead - Zombi dizisi 1-2 sezon çok güzeldir 3. sezon sıkıyor biraz ama 4. sezon baya iyi olmaya başladı şuan sezon arasında.

Sherlock Holmes - Filmini duymuşsunuzdur ama filminden 10 kat daha keyiflidir. Son zamanlarda izlediğim en iyi diziydi.

Takımı
Seçiniz...
Teşekkürler önerileriniz için tatil bitene kadar hepsini izlemeye çalışacağım. :D

Mopneet

Breaking Bad
House M.D.
Da Vinci's Demons
Spartacus
Prison Break
Sherlock
Arrow
Revolution
The Walking Dead
Lost
@CezaAlp
Breaking Bad'i yermişsin fakat her diziyi aksyon varsa beğenip yoksa beğenmemezlik yapıyorsan dizi izlemeyi bilmiyorsun kardeşim, kusura bakma. :(

şöyle bir baktım da kimse orphan black önermemiş. eğer bilim kurgu, insan klonlaması, gizem vs olaylar hoşuna gidiyorsa şiddetle öneririm. :) şuan halihazırda 2 sezonu çekilmiş durumda ve dizi 2015te 3. sezonla gelicek. 3. sezon, 2. sezonun bitişinden anladığım kadarıyla, daha da gizemli ve karmaşık bi hale geliyor, sadece bunu bilmek bile yeni sezonu heyecanla beklemem için yeterli. :)

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Breaking Bad
House M.D.
Da Vinci's Demons
Spartacus
Prison Break
Sherlock
Arrow
Revolution
The Walking Dead
Lost
@CezaAlp
Breaking Bad'i yermişsin fakat her diziyi aksyon varsa beğenip yoksa beğenmemezlik yapıyorsan dizi izlemeyi bilmiyorsun kardeşim, kusura bakma. :(
Ne alaka arkadaş ? İllaha aksiyon olması şart değiş bu dizide hiçbir şey olduğu yok konu yavaş ilerliyor , mesela TWD yide yazmışsın , o diziyide izledim söylediklerim bu dizi için de geçerli 4. sezon boştu izlerken sıkıldım

Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
Arrow,Breaking Bad (cok iyi), prison break(efsane), supernatural , dexter, how i met your mother, big bang teory

Yukarı Alt