Kayıt
24 Kasım 2008
Mesajlar
13
Beğeniler
0
bana açılan konunun silinmesi gereken yeri söyleseydiniz silerdim. bu davranışınızla yaş ortalamanızı belli ediyorsunuz.
 
Kayıt
10 Mayıs 2007
Mesajlar
9.292
Beğeniler
0
Şehir
Kalkan-KAŞ/ANTALYA
uslubunu değiştirir misin? ben seni efendi birisi olarak gördüm, aramıza katılmana sevinmiştim. Hakkındaki düşüncelerimi değiştirmeme sebep olma.
 
Kayıt
24 Kasım 2008
Mesajlar
13
Beğeniler
0
pardon ama konuyu silen sen değilsin demekki. ozman bi açıklama yapayım. actool ile ilgili bir konu açtım, baya bir emek vermiştim o konuya. tamamen bana ait olan bir konu. konuyu 2. plana atalım içindeki actool kodları şuan web üzerinde silkroad ile ilgili en iyi actool kodları idi. bu kodları toparlamam hesaplamam baya zamanımı almıştı. içinde 1 link varmdı tahminim sitede bu yasak. konu açıldı baktım edit yaptım; tekrar baktım biri bu konuyu editlermisin yazmış, cvp yazıyordum neresini diye banlanmışım süresiz.


bunun mantıklı bir açıklaması yok. ben xxx forumunda takılan bir kişiyim orda 3 senedir varım. buraya açtığım üyelik heralde 3 4 aylık vardır ama msjım yoktu. kullandığım paylaşımlarınız vardır bende bir paylaşımda bulunmak istedim. alıntıda değil tamamen benim emeğim. ama 10 sn içinde bu şekilde silinmesi diyemiyorum banlanmam diyorum. yani çok garip. beni banlayan arkadaşı merak ediyorum ve bir abi olarak böyle yapmasın diyorum.
 
Yukarı Alt