benim charlarım bugun itibariyle 6 sıda 101 lv oldu ben 12 dg itemleri takabiliyomuyum ?
S SultibaC Kayıt 4 Haziran 2008 Mesajlar 216 Beğeniler 0 Şehir Tahtalı köy :) 8 Ağustos 2013 #1 benim charlarım bugun itibariyle 6 sıda 101 lv oldu ben 12 dg itemleri takabiliyomuyum ?
Collapse Kayıt 22 Aralık 2010 Mesajlar 7.623 Beğeniler 343 9 Ağustos 2013 #2 Takasın ama 11d gibi defans/atak verir her lvl atladığınızda değerler yükselir 107olunca kısıtlama kalkar.
Takasın ama 11d gibi defans/atak verir her lvl atladığınızda değerler yükselir 107olunca kısıtlama kalkar.
S SultibaC Kayıt 4 Haziran 2008 Mesajlar 216 Beğeniler 0 Şehir Tahtalı köy :) 10 Ağustos 2013 #3 analadım tşkler ben oyunu bıraktıgımdan beri çok şey degişmiş ögren ögren bitmiyo :))
A AngeLicMoon Kayıt 12 Ocak 2010 Mesajlar 2.424 Beğeniler 2 Şehir 'suz 10 Ağustos 2013 #4 Bu mesaj SultibaC rumuzlu uyeden alinti yapildi SultibaC demiş ki: analadım tşkler ben oyunu bıraktıgımdan beri çok şey degişmiş ögren ögren bitmiyo :)) Daha fazla görüntüle... Kardeşim konuyla alakasız ama annem yanımdan geçti ve o ne öyle dedi. Kötü sitelere mi giriyorsun dedi. Daha uygun şeyler koyabilir misin rica etsem?
Bu mesaj SultibaC rumuzlu uyeden alinti yapildi SultibaC demiş ki: analadım tşkler ben oyunu bıraktıgımdan beri çok şey degişmiş ögren ögren bitmiyo :)) Daha fazla görüntüle... Kardeşim konuyla alakasız ama annem yanımdan geçti ve o ne öyle dedi. Kötü sitelere mi giriyorsun dedi. Daha uygun şeyler koyabilir misin rica etsem?
S SultibaC Kayıt 4 Haziran 2008 Mesajlar 216 Beğeniler 0 Şehir Tahtalı köy :) 11 Ağustos 2013 #5 Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi AngeLicMoon demiş ki: Bu mesaj SultibaC rumuzlu uyeden alinti yapildi SultibaC demiş ki: analadım tşkler ben oyunu bıraktıgımdan beri çok şey degişmiş ögren ögren bitmiyo :)) Daha fazla görüntüle... Kardeşim konuyla alakasız ama annem yanımdan geçti ve o ne öyle dedi. Kötü sitelere mi giriyorsun dedi. Daha uygun şeyler koyabilir misin rica etsem? Daha fazla görüntüle... Peki ricanı kırmıyım
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi AngeLicMoon demiş ki: Bu mesaj SultibaC rumuzlu uyeden alinti yapildi SultibaC demiş ki: analadım tşkler ben oyunu bıraktıgımdan beri çok şey degişmiş ögren ögren bitmiyo :)) Daha fazla görüntüle... Kardeşim konuyla alakasız ama annem yanımdan geçti ve o ne öyle dedi. Kötü sitelere mi giriyorsun dedi. Daha uygun şeyler koyabilir misin rica etsem? Daha fazla görüntüle... Peki ricanı kırmıyım