Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Dikkat deplasman!
Ligdeki 14 dış saha maçında 21 puan kaybeden Aslan, kritik Manisa deplasmanı öncesi temkinli. Kupada Fenerbahçe'yi Alex'in mucizevi golüyle elinden kaçıran Ege ekibinin performansı, Rijkaard'ın gözünü korkuttu.



Bu sezon deplasmanda büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, 14 lig maçındaki 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetlik performansıyla tam 21 puan kaybetmişti. İkinci yarıda dış sahada sadece Denizlispor’u mağlup edebilen Sarı-Kırmızılılar, Eskişehir ve Trabzonspor’a yenilmiş, Kayserispor, Beşiktaş ve Sivasspor’la berabere kalmıştı. Aslan’ın hocası Frank Rijkaard, bu kötü gidişata bir türlü çözüm bulamazken, bu haftaki rakip Manisaspor’un önceki gün Fenerbahçe karşısında gösterdiği performans, 47 yaşındaki çalıştırıcının gözünü korkuttu. Ege ekibinin 1-0’lık skorla öndeyken, Alex’in mucizevi golüyle berabere kaldığı mücadeleyi televizyondan izleyen Rijkaard’ın, özellikle Isaac ve Güven’in oyununu çok beğendiği öğrenildi.

Rakibi analiz ediyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile bu sezon oynadığı lig maçlarında berabere kalan, Galatasaray’dan ilk yarıdaki mücadelede de 1 puan almayı başaran Manisa’yı analiz eden Rijkaard, taktik planlarını bu doğrultuda yapacak.​
 
Yukarı Alt