arkadaslar devils spirit A grade nasl upgrade yaplcak?? bilenler yada yapanlar paylasirsa sewinirim
aynen öyle stone çıkartacaklarmre09 demiş ki:Arkadaslar büyük ihtimal şuan upgrade yapılamıyor joymax gene para bayılacağımız upgrade stoneları koyucak item mall a bizde mall gibi alıp onları basıcaz upgrade yapıcaz spiritleri![]()
mall gibimre09 demiş ki:Arkadaslar büyük ihtimal şuan upgrade yapılamıyor joymax gene para bayılacağımız upgrade stoneları koyucak item mall a bizde mall gibi alıp onları basıcaz upgrade yapıcaz spiritleri![]()
BOSPHORUS demiş ki:oyun tamamen para üzerine kuruldu parası olan kral olur bu kadar basit silkroad bu şekilde çok müşteri kaybeder çok...
O zaman batar işteextraloob demiş ki:BOSPHORUS demiş ki:oyun tamamen para üzerine kuruldu parası olan kral olur bu kadar basit silkroad bu şekilde çok müşteri kaybeder çok...
baba bırak müşteri kaybetsin zati her server full çekiyor, agh bu oyunu aylık ücretli yapsalar diyeceğim de asla olmayacak öyle birşey işte![]()
en az 10 yıl daha sürer bu oyun kuzum sen ne diyorsun ^^I_nterpoL demiş ki:batan geminim malları bunlar
sömürecekleri kadar sömürcekler
oyun zaten bitiyor
oyuncu kalmadığı zaman napıcak o dengesiz herifler merak ediyorum
adam gibi yönetselerdi bu oyun daha çok uzun yıllar giderdi
extraloob demiş ki:en az 10 yıl daha sürer bu oyun kuzum sen ne diyorsun ^^I_nterpoL demiş ki:batan geminim malları bunlar
oyun zaten bitiyor
10 sene sürer bu oyun ama sadece parası ve zamanı olan kişiler oynar.Bu ülkede parası olanın zamanı olmaz genelde, zamanı olanında parası.Bu yüzden bu iş sakatlığa doğru gidiyor.Başlı başına preplus bile bir etkendi devil sprit ile iyice göçtü benceextraloob demiş ki:en az 10 yıl daha sürer bu oyun kuzum sen ne diyorsun ^^I_nterpoL demiş ki:batan geminim malları bunlar
oyun zaten bitiyor