Gdf Diil Onlar Special Trader BayragıRespect demiş ki:2 tane GDF ordan bana göz kırpıyor xP çok değerlenmiştir şimdi onlar kaç yıl oldu onlar tedavülden kalkalı
:| :| :|dffydck demiş ki:santa düşmüyo ki onlar eskiden benim kasada kalanlar şimdi devil spirit b grade düşüyo ama oda 7 günlük yazıyo.
Heheh GDF görmeye görmeye karıştırdım haklısın onlar TraderdiFreeDom demiş ki:Gdf Diil Onlar Special Trader BayragıRespect demiş ki:2 tane GDF ordan bana göz kırpıyor xP çok değerlenmiştir şimdi onlar kaç yıl oldu onlar tedavülden kalkalı
Hyrlı Olsn Bende Jevel Kasiyim Biraz Santa Set Düşse Yeter =)
ben 60M ye kakaladım bi adama yani değeri baya yüksekRespect demiş ki:Heheh GDF görmeye görmeye karıştırdım haklısın onlar TraderdiFreeDom demiş ki:Gdf Diil Onlar Special Trader BayragıRespect demiş ki:2 tane GDF ordan bana göz kırpıyor xP çok değerlenmiştir şimdi onlar kaç yıl oldu onlar tedavülden kalkalı
Hyrlı Olsn Bende Jevel Kasiyim Biraz Santa Set Düşse Yeter =)
Zamanında 1m' e satıyorduk pazarda şimdiki değeri ne acaba
dffydck demiş ki:50 tane jewel bozdurduktan sonra 1 tane devil düşürdüm buyrun üstteki A grade silkle aldığım alttaki B grade jeweldan düşen.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Oyunda İsmin DuffyDuck sa Snnle iyi Arkadaşdık 1-2 Sne Önce ! Ben snn Guilddeydim Nickim Pisko_tr di Belki Hatırlarsın :)We Snn Guildde DanGeRouS Wardı Oda Benm Abim Sayılır :) Komşumdur DanGeRouS u İyi Tanırsın...:)dffydck demiş ki:evet xiandayım. pandoralar monster scrolllar diğer sayfada :)
Hatırlamam mı ya neydi o günler Dangerous la ne muhabbetler yaptıydık pvpde sıkışınca hemen çağırıyodukaziz871 demiş ki:Oyunda İsmin DuffyDuck sa Snnle iyi Arkadaşdık 1-2 Sne Önce ! Ben snn Guilddeydim Nickim Pisko_tr di Belki Hatırlarsın :)We Snn Guildde DanGeRouS Wardı Oda Benm Abim Sayılır :) Komşumdur DanGeRouS u İyi Tanırsın...:)dffydck demiş ki:evet xiandayım. pandoralar monster scrolllar diğer sayfada :)
Blacksmith te uprgare yapılmıyor ancak Arcemy penceresine koyulabiliyor garipgarment615 demiş ki:bisey sorucam dffydck bu A grade devil spirit blacksmith te uprgare yapılıo mu? cunku yine burda okudum birisi almis fakat upgrade yapamamis. ve pvp lerde ustunde kalio mu dier avatarlar gibi? cvp yazarsan sevinirim.