Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
4.271
Beğeniler
0
Şehir
BlackArmy ~ Stockholm
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 28 Mart Pazar günü yapılacak derbi maçta ev sahibi Galatasaraylı taraftarlara ayrılan biletlerin satışı başladı.

Biletler, bugün ve yarın sadece GS Bonus Card sahiplerine, kalması durumunda da 27 Mart Cumartesi günü tüm Biletix gişelerinden genel satışa sunulacak.

Gişelerde kart sahiplerine sadece 1'er bilet satılırken, bilet fiyatları Biletix gişelerinde 70 ile 350 lira arasında değişiyor.

Bu arada, konuk Fenerbahçeli taraftarların da yer alacağı, eski adıyla eski açık, şimdiki adıyla kale arkası kapalı tribün bilet fiyatı 90 lira olarak belirlendi. Bu bölümün biletleri de bugün yapılacak İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısının ardından, alınacak karar doğrultusunda satışa sunulacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçın bilet fiyatları şöyle:
Numaralı Grup 1...: 350 TL
Numaralı Grup 2...: 300 TL
Kapalı Alt Grup 1.: 300 TL
Kapalı Alt Grup 2.: 250 TL
Kale Arkası Kapalı: 90 TL
Yeni Açık Alt.....: 70 TL
Yeni Açık Üst.....: 70 TL

-İNTERNET SİTESİ KİLİTLENDİ-
Derbi maçın biletlerini satan Biletix Firması'nın resmi internet sitesi ''www.biletix.com'' sabah saatlerinden itibaren kilitlendi.

Bilet almak isteyen taraftarlar, internet sitesine girebilmek için yoğun çaba harcamalarına rağmen yoğun ilgi nedeniyle başarılı olamadılar. Biletix'in satış gişelerinde ise fazla izdiham olmazken Merter Migros'taki bilet gişesine 100 kadar taraftar geldi. Gece yarısından sonra kuyruğa girmeye başlayan taraftarlar, biletlerini almanın mutluluğunu yaşadılar. Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki gişede de az sayıda taraftar derbi maçın biletlerini aldılar.

-TARAFTARLARA UYARI-
Galatasaray Kulübü, maç biletlerini internet ortamında satan ''www.biletix.com'a'' harf karışıklığı yaratarak sitesini benzeten ve Garanti Bankası'nın ödeme sistemine benzer bir kurguyla, kişisel, kredi kartı ve banka bilgilerini toplamaya çalışan bazı sahte internet sitelerinin olduğunu belirterek, taraftarları uyardı.

Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarlardan bu sitelere yanlışlıkla olsa da girmemelerini isterken, Biletix A.Ş'nin resmi sitesinin ''www.biletix.com'' olduğu vurgulandı.
 

EliteTurk

Aileden
Kayıt
26 Ekim 2008
Mesajlar
9.661
Beğeniler
0
Şehir
Antalya Beach
Birde bunun kara borsası var tabiki bizde zamanında 70 liralık bileti 200 liraya almıştık. :oldie:

Ps: Fenerbahçe 4ever. :buddha:
 
Kayıt
15 Şubat 2009
Mesajlar
5.756
Beğeniler
0
Şehir
Sakarya
Biletlet bitti ; Karaborsada baya bir var ve fiyatı kale arkası 500 gerisini siz düşünün ^^
 
Yukarı Alt