A
Anonymous
Guest
http://www.extraloob.com
Olcak mı acep Sad
Olcak mı acep Sad
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Teşekkürler... Merak ediodum bi deniyim dedim. OlduRonin demiş ki:Tebrikler Shocked![]()
Teşekkürler...extraloob demiş ki:tebrikler olmuş![]()
Teşekkürler Batucum... RazzPennywise demiş ki:başaracağını biliyordum extraokk
Ne demek istediki penywise ben hala anlamadım.LibLib demiş ki:hahahah bu konuda kotpum batunun yazdigi cevap beni yikti
basaricani biliyordum ...![]()
ya ben burda baska bise anladim ya gülmekten geberdim belki batu öyle demek istememistir xDDD
pardon sehzada kanka ama aferin oLmus meseLa ben haLa biLmiyorum xD
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp! Evil or Very Madtheilker2 demiş ki:ßence SenLe aLay Etmişler ..
bu tas banamiydi Confused_sehzade_ demiş ki:Bilmemek değil öğrenmemek ayıp! Evil or Very Madtheilker2 demiş ki:ßence SenLe aLay Etmişler ..
Yok theilker2ye. Evil or Very Mad Kızdırıo beni.LibLib demiş ki:bu tas banamiydi Confused_sehzade_ demiş ki:Bilmemek değil öğrenmemek ayıp! Evil or Very Madtheilker2 demiş ki:ßence SenLe aLay Etmişler ..
imzandaki bot,arama vs butonların süper olmuş Wink_sehzade_ demiş ki:Yok theilker2ye. Evil or Very Mad Kızdırıo beni.theilker2 demiş ki:ßence SenLe aLay Etmişler ..
Teşekkürler. Zaten onun için uğraşıodum extraokkPennywise demiş ki:imzandaki bot,arama vs butonların süper olmuş Wink_sehzade_ demiş ki:Yok theilker2ye. Evil or Very Mad Kızdırıo beni.theilker2 demiş ki:ßence SenLe aLay Etmişler ..