darkonder
Öğretiyorum
Bu'da ilk fembriadaki charım hala bunlayım.
- Resim Silinmiş.
NasıLıM!!!!
- Resim Silinmiş.
NasıLıM!!!!
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Arkadaşım laflarına dikkat et.GreenIsHope demiş ki:70 lvlde lord kestim aynı serverda 71 de bir daha kestim . Nasılım diyor bide lol . Ona mı gücün yetiyor diyor ama yinede tebrik ediyorum..
Bu arada pvp de göreyim seni gel nick ver.GreenIsHope demiş ki:70 lvlde lord kestim aynı serverda 71 de bir daha kestim . Nasılım diyor bide lol . Ona mı gücün yetiyor diyor ama yinede tebrik ediyorum..
Şakamı Yapıon Zuhaha Hiç Komq Deil şakalarını bşka yerde yapGreenIsHope demiş ki:70 lvlde lord kestim aynı serverda 71 de bir daha kestim . Nasılım diyor bide lol . Ona mı gücün yetiyor diyor ama yinede tebrik ediyorum..
71 de lord kesbilir fakat bugta normal kesmesi biraz zor gibi ^^NovemBer demiş ki:Şakamı Yapıon Zuhaha Hiç Komq Deil şakalarını bşka yerde yapGreenIsHope demiş ki:70 lvlde lord kestim aynı serverda 71 de bir daha kestim . Nasılım diyor bide lol . Ona mı gücün yetiyor diyor ama yinede tebrik ediyorum..![]()
![]()
Sen Str GLavie 70ve 71 de keşmişin lütfen ss atarmısın bana göster inanayım.GreenIsHope demiş ki:
Katılıyorum!.darkonder demiş ki:Sen Str GLavie 70ve 71 de keşmişin lütfen ss atarmısın bana göster inanayım.GreenIsHope demiş ki: