Kayıt
24 Temmuz 2009
Mesajlar
19.721
Beğeniler
33
Şehir
Beykoz
Takımı
Besiktas


KV311 Audio şirketinin kurucusu ve Genel Müdürü Bülent Bıyıkoğlu, SynthMaster 2.5 yazılımının David Guetta, Armin van Buuren, Martin Solveig, Axwell ve Zedd gibi dünyaca ünlü prodüktör ve DJ'ler tarafından kullanıldığına dikkati çekti.

''Şirketimizin adı KV311; Mozart'ın Türk Marşı'nın numarasıdır ve Türk kimliğimizi tüm dünyaya duyurmak amacıyla bu isim özellikle seçilmiştir'' diyen Bıyıkoğlu, yaklaşık 8 yıllık bir geçmişi olan SynthMaster yazılımın, 2007'de birinci, 2009'un sonunda ikinci versiyonunu yayınladıklarını, en son Ekim 2011'deki versiyonunu yayınlamalarıyla tüm dünyada iyice tanınır hale geldiklerini kaydetti.

Bıyıkoğlu, yazılımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"SynthMaster'ın son versiyonu çok ciddi ses getirdi. Computer Music, Future Music, Beat gibi uluslararası müzik teknoloji dergilerinde çıkan ürün incelemelerinden tam not aldık. Ardından Computer Music dergisinin Ağustos 2012'de yayınladığı 'Top 10 Synths' sayısındaki uluslararası sıralamada SynthMaster 3. sırada yer aldı. Son olarak da müzik teknolojileri konusunda dünyanın en önemli web sitelerinden birisi olan MusicRadar Aralık 2012'de SynthMaster'ı 'Yılın Müzik Enstrümanı Yazılımı' seçti.
 
Yukarı Alt