Arkadaş diyor ki Kurban bayramlarında böyle başlık açılıyor mu? Satılık kurban,danaya 7. ortak aranıyor vs.Black Rain demiş ki:Anlamadım olayı biri anlatabilirmi en sadesinden![]()
Ben takılıyorum o oyunlaraFeeL demiş ki:Arkadaş diyor ki Kurban bayramlarında böyle başlık açılıyor mu? Satılık kurban,danaya 7. ortak aranıyor vs.Black Rain demiş ki:Anlamadım olayı biri anlatabilirmi en sadesinden![]()
Çok saçma bir başlık olmuş,post kasmak için böyle başlıklarla uğraşmayın,forum oyunları ne güne duruyor.
![]()
Sen işin tozunu kaçırmıyorsun ama,bazıları çok ama çok abartıyor ordan çıkmıyorlar gibi bişi.Polgara demiş ki:Ben takılıyorum o oyunlaraFeeL demiş ki:Arkadaş diyor ki Kurban bayramlarında böyle başlık açılıyor mu? Satılık kurban,danaya 7. ortak aranıyor vs.Black Rain demiş ki:Anlamadım olayı biri anlatabilirmi en sadesinden![]()
Çok saçma bir başlık olmuş,post kasmak için böyle başlıklarla uğraşmayın,forum oyunları ne güne duruyor.
![]()
![]()
Alınayım mı şimdi üstüme![]()
![]()
Bizde tam senden bahsediydoduk arkoARK0 demiş ki:bence çok güzel bir espri post kasmak için açıldığını sanmıyorum açıldıysade yinede güzeldi.
başlığı örünce yarıldım zaten gülmekten![]()
![]()
![]()
süpersin teşekkürler Intel![]()
+1905Black Rain demiş ki:Bizde tam senden bahsediydoduk arkoARK0 demiş ki:bence çok güzel bir espri post kasmak için açıldığını sanmıyorum açıldıysade yinede güzeldi.
![]()
![]()
![]()
adım çıkmış 9'a inmiyorki'8 eFeeL demiş ki:+1905Black Rain demiş ki:Bizde tam senden bahsediydoduk arkoARK0 demiş ki:bence çok güzel bir espri post kasmak için açıldığını sanmıyorum açıldıysade yinede güzeldi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()