![]() |
imkansız.patenci06 demiş ki:bence uraşsalar yaparlar .
atma şabanAutumn demiş ki:imkansız.patenci06 demiş ki:bence uraşsalar yaparlar .![]()
arkadaşm bu oyun isro deilki 1.091v üzerine kurulmuş bir oyun isrodada damage sınırı vardı o versiyondayken.patenci06 demiş ki:nie imkansız isro da yok dmg sınırı
Eu skilline , levele ben hiç bir yerde görmedim imkansız dediğini. Eu charlara imkansız dediler ki gerçekten imkansız hala.Spartacusss demiş ki:Lv skill Eu skilinede imkansız deniyordu![]()
![]()
jVardin demiş ki:Eu skilline , levele ben hiç bir yerde görmedim imkansız dediğini. Eu charlara imkansız dediler ki gerçekten imkansız hala.Spartacusss demiş ki:Lv skill Eu skilinede imkansız deniyordu![]()
![]()
hay Allah'ım bu kadar kolay da kaç senedir pserverler var neden yapılmıyor ? Onlar da istemez mi yapilmasini ??? bir tek zeki sensin heralde. O kadar çok iyi biliyorsan git yap bizde tebrik edelim.patenci06 demiş ki:adam joymaxın kurucusu beyler dağılın ^^: bence yapılmıcak bisi değil joymax istese yapar olmadı issronun üzerine private kurar gene yapar yaptıktan sonra işin ucunda yeterki para olsun![]()
wang'ı ( swsro gm'idir kendileri ) Türkiye'ye çağıralım adama özel ders ver yahu bropatenci06 demiş ki:adam joymaxın kurucusu beyler dağılın ^^: bence yapılmıcak bisi değil joymax istese yapar olmadı issronun üzerine private kurar gene yapar yaptıktan sonra işin ucunda yeterki para olsun![]()
o gm değil maya ve victorun sitesi ve victorla bizzat konuştum sw3 closed testte adam hit almak için yazıyor kendi öyle bir biliyor ki olmayacağınıpatenci06 demiş ki:ya bi bildiğim var Gm kendisi bahsedior damage cap tan girin okuyun http://srokey.com/index/# *More things: we are still working on the new maps, new skills, coins (1b and 10b), events and on other fixes like damage cap. bu yazı tamam mı ? yapılmıcak bisi yok her hatanın bir çözüm yolu vardır.
Fena uydurmuşuz broWax Whine demiş ki:İmkansız. Neden imkansız? Bu private serverının yazıldığı programda tanımlı olan max sayı dizini 65984. Bu rakamı hiç bir dmg geçemez. Geçtiği zaman dmg sıfırlanır ve üstüne eklenir sıfırdan.
Küsuratı aklımda kalmadı lem salladım işte ne bozuyosunsarkoLata demiş ki:Fena uydurmuşuz broWax Whine demiş ki:İmkansız. Neden imkansız? Bu private serverının yazıldığı programda tanımlı olan max sayı dizini 65984. Bu rakamı hiç bir dmg geçemez. Geçtiği zaman dmg sıfırlanır ve üstüne eklenir sıfırdan.![]()
![]()
65535*![]()