![]() |
Resim yolla kardeşimcombomax demiş ki:Arkadaşlar bol inatlı bir saçım var ve dağınık modelleri çok seviyorum. kuaför model getir yaparız dedi. önerilerinizi bekliyorum
yorum yapamam o zamancombomax demiş ki:Resim çekecek makinam yok![]()
tatlı şey diyolar 2 dakka bakıyolar buda seviniyorLordzek demiş ki:Benim gibi yap ara forumda bulursun omegle anılarımı![]()
sana demiyolar diye bu kadar üstüme gelmene gerek yok. imzanı yapmıştım yollamıyorumfrityus demiş ki:tatlı şey diyolar 2 dakka bakıyolar buda seviniyorLordzek demiş ki:Benim gibi yap ara forumda bulursun omegle anılarımı![]()
Aslına bakarsan kanka arkadaşın laptopta arşivim varLordzek demiş ki:sana demiyolar diye bu kadar üstüme gelmene gerek yok. imzanı yapmıştım yollamıyorumfrityus demiş ki:tatlı şey diyolar 2 dakka bakıyolar buda seviniyorLordzek demiş ki:Benim gibi yap ara forumda bulursun omegle anılarımı![]()
![]()
ama arkadaşın lepdap tafrityus demiş ki:Aslına bakarsan kanka arkadaşın laptopta arşivim var![]()
Benim laptop babamda ve fotoları görünce heyt koçum benim dedi başta sonra biraz ilerledi biraz açık resimleri görünce...Lordzek demiş ki:ama arkadaşın lepdap tafrityus demiş ki:Aslına bakarsan kanka arkadaşın laptopta arşivim var![]()
![]()
yavaş yavaş resimlere bakmaya başladıfrityus demiş ki:Benim laptop babamda ve fotoları görünce heyt koçum benim dedi başta sonra biraz ilerledi biraz açık resimleri görünce...Lordzek demiş ki:ama arkadaşın lepdap tafrityus demiş ki:Aslına bakarsan kanka arkadaşın laptopta arşivim var![]()
![]()
telefondan iletişime geçek yarın bugün olmaz arkadaşın evde kalıyorum bu gecefrityus demiş ki:imzamı yolla![]()
![]()
resim şart hocam yacombomax demiş ki:Saçım yaklaşım anlıma geliyor ama saçım kendini biraz geri çekiyor
O zamanda armut gibi oluyorumAddicted demiş ki:3 numara kardeşim 3 numara yaa