Kayıt
21 Kasım 2012
Mesajlar
419
Beğeniler
2


CyberLink PowerDirector 11 Ultra 11.0.0.2321 Multilingual 2013

CyberLink PowerDirector ile her türlü film üzerinde kesme, bölme, yapıştırma yapabilir, altyazı veya filmin herhangi bir yerine çeşitli şekillerde yazı ekleyebilirsiniz. WebCam aracılığıyla kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca videolar arasında geçiş yaparken ve videolar başlarken çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları istediğiniz türden kayıt edebilir ve CD ya da DVD'lere aktarabilirsiniz.

Programın ana penceresinden altı farklı video işleme aracına ulaşılıyor. Magic Style, Magic Fix, Magic Clean, Magic Motion, Magic Music ve Magic Cut adlı bu araçlar, size farklı seçenekler sunarak, sorunsuz sonuç almanızı sağlıyor. Bu araçlarla 12 farklı stilde video girişi hazırlayabilirsiniz. Eğer bunlar yetersiz gelirse, Cyberlink'in web sitesinden yeni stilleri indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Görüntüde yüz ve gözleri otomatik tarayabilen Magic Fix'in kırmızı göz gidermesi ise oldukça başarılı. Video stabilizer özelliği görüntü titremelerinin önüne geçerken, otomatik ışık ve renk dengelemesi, videoların görüntü kalitesini olumlu etkiliyor. DivX biçimini de destekleyen yazılımda, seçeceğiniz farklı efektleri birleştirerek farklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Cyberlink bir video oluşturabilmek için yapacağınız işlem sayısını ve süresini azaltarak, yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak sağlıyor.

formats of video files:
- 3D-Video: MVC NEW, Side-by-Side NEW, Anaglyph
- High resolution: AVCHD, MPEG-2 HD, WMV-HD
- MKV
- MPEG-2
- MPEG-4
- MPEG-4 AVC
- MPEG-1
- WMV
- DV-AVI
- QuickTime
- RealMedia
- AVCHD for SD Card
- 3GPP2 for 3G mobile phones
Recording discs:
- Burn 3D-drive: DVD / AVCHD / BD
- SVCD, VCD, DVD
- Burn BD: BDMV
- AVCHD Burning
- Burn BD discs with DTS-Audio N


Boyut:900 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp vista 32x64bit




CyberLink PowerDirector 11-2012

(((Alternatif)))


CyberLink PowerDirector 11-2012

 
Yukarı Alt