Mrb sayın Cs 1.6 Online kullanıcıları
bu sorun bütün cs ciler için büyük bir soru işareti bırakmaktadır ama bu sorunu kökünden çözecek prgramlar bulunmaktadır bu sıkıntıyı giderecek prgramlar sayesinde cs 1.6 yı ne kadar kota yedigini görebilir ve rahatlayabilirsiniz.. onlineeye Denilen prgramla start tusuna bastıgımızda ne saniye olarak ve kac mb yedigini gösterebiliyor

Benim Kendim denedigim Bu prgramla kendimi Rahattım ..

İşte Resim Ve kendiniz hesaplayabilirsiniz cs 1.6 da 30 dk boyunca 32 kisilik serverda takıldım ve full dü server..

Benim gözLemledigim kadarı böyleydi ama 2. kez denedigimde farklı cıkabiliyor ama cok fazla yemedigi ortada ..

Advance

30 dk da sadece 8MB mı WooWW iyiymiş bu programı bende kullanayım :)

Advance

RoyaLe demiş ki:
ensar00 demiş ki:
30 dk da sadece 8MB mı WooWW iyiymiş bu programı bende kullanayım :)
Program sadece ölçüyor kullanmakla csnin harcadığı kotayı daha aza indiremezsin.
biliyorum zaten girdiğim oyunları ölçmek için biraz anlatım boızukluğu var sanırım xD

cs 1.6 da kota tamamen rate ayarlarına bağlıdır. yüksek tutarsan oyundan zevk alırsın çok iyi oynanır ve kotada fazla olur. ama düşük tutarsan kota daha az olur ama oyunda attığın mermi yerini zor bulur :D

normal rate ayarı rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 bu şekilde max. dır.
önerdiğim rate 20000 cl_updaterate 80 cl_cmdrate 85
rate 15000 cl_updaterate 60 cl_cmdrate 65 min. bu ayarda kalırsa oyun daha akıcı olur :)

Yukarı Alt