Umarım hoşunuza gider.

ganigani demiş ki:wallpaperdan çok film kapağına benzemiş.Bence film şirketleriyle anlaş film kapağı yap![]()
Cittiyim
Çok yaratıcı olmuşlar.Güzeller.TiTaN_ demiş ki:ganigani demiş ki:wallpaperdan çok film kapağına benzemiş.Bence film şirketleriyle anlaş film kapağı yap![]()
Cittiyim
Wallpaper boyutuda olduğu için yazdım zaten wallpaper diye![]()
chakall.Öle bi görüntü var ama.HazırcııTiTaN_ demiş ki:Yaratıcı diyorsunuz da bu resimlerin üstünde sadece oynama yaptım alıp resimleri birleştirmedim yanlış anlaşılma olmasın![]()
Herbiri için en az yarım saat uğraştım emek büyükganigani demiş ki:chakall.Öle bi görüntü var ama.HazırcııTiTaN_ demiş ki:Yaratıcı diyorsunuz da bu resimlerin üstünde sadece oynama yaptım alıp resimleri birleştirmedim yanlış anlaşılma olmasın![]()
![]()
olsun emeğin yeter
sağol beğenmen yeterli benim için.Senin düşüncelerin gerçekten önemli benim için :)Titus Pullo demiş ki:İlk resim olağan üstü ya gerçekten harika olmuş. Tebrikler
kimin eski öğrencisi yapar tabi oMr_DangeR demiş ki:Sen mi yaptın bunları sen yaptıysan helal olsun sana
Senin öğrencin.Xray demiş ki:kimin eski öğrencisi yapar tabi oMr_DangeR demiş ki:Sen mi yaptın bunları sen yaptıysan helal olsun sana![]()