Cözülemedimi şu sorun hala
Toxicated Kayıt 7 Haziran 2008 Mesajlar 9.731 Beğeniler 98 Şehir İstanbul Server Assos Takımı Besiktas 24 Mayıs 2010 #22 Çözüldü bu sorun, artık sbot açıkken de CA rahatlıkla giriyor.
M mccmcc5 Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 69 Beğeniler 0 13 Haziran 2010 #24 silkroadla birlikte combata girmenin bi yolunun bulunmasi lazım ;P
A altunay83 Kayıt 25 Ağustos 2009 Mesajlar 16 Beğeniler 0 9 Eylül 2010 #25 Toxicated demiş ki: Çözüldü bu sorun, artık sbot açıkken de CA rahatlıkla giriyor. Daha fazla görüntüle... nasıl oldu daha doğrusu nasıl yapılıyor ben baktım ama bi şey bulamadım...
Toxicated demiş ki: Çözüldü bu sorun, artık sbot açıkken de CA rahatlıkla giriyor. Daha fazla görüntüle... nasıl oldu daha doğrusu nasıl yapılıyor ben baktım ama bi şey bulamadım...
A altunay83 Kayıt 25 Ağustos 2009 Mesajlar 16 Beğeniler 0 13 Eylül 2010 #26 Toxicated demiş ki: Çözüldü bu sorun, artık sbot açıkken de CA rahatlıkla giriyor. Daha fazla görüntüle... bi cevap ver lütfen sorun çözüldü demişin ama nasıl çözüldüğüne dair en ufak bir bilgi vermemişin sen nasıl site asistanısın.
Toxicated demiş ki: Çözüldü bu sorun, artık sbot açıkken de CA rahatlıkla giriyor. Daha fazla görüntüle... bi cevap ver lütfen sorun çözüldü demişin ama nasıl çözüldüğüne dair en ufak bir bilgi vermemişin sen nasıl site asistanısın.
K king_human Kayıt 17 Aralık 2008 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Nisan 2011 #27 arkadaşlar sroyla alakası yok sbot kullanırken girmiyor sbotu hack olarak görüyor a.q CA sı