![]() |
TopLam 2 ayrı pc den bota bağlanabilirsin.Kendi Bilgisayarındada Pc nin kaldırabildiği kadar client açabilirsingry1903 demiş ki:Sbot ile 1 den fazla kaç pc ile kaç char a girebiliriz?(IP ler farklı)
En fazla kaç char açabiliriz? Farklı pc lerde şukadar tek pc de şukadar açabilirsin deye belirtirseniz sevinirim.![]()
Şimdiden teşekkürler.
McCappy demiş ki:TopLam 2 ayrı pc den bota bağlanabilirsin.Kendi Bilgisayarındada Pc nin kaldırabildiği kadar client açabilirsingry1903 demiş ki:eminsinizdimi arkadaşlar daha ID alanı 2 gün oldu blok lanmasın çünkü bi ara blok landı diye konular felan açılmıştı. o yüzden soruyorum.
cevap yazan arkadaşlar saolun yardımlarınız için.![]()
eet eminim son kararımgry1903 demiş ki:eminsinizdimi arkadaşlar daha ID alanı 2 gün oldu blok lanmasın çünkü bi ara blok landı diye konular felan açılmıştı. o yüzden soruyorum.
cevap yazan arkadaşlar saolun yardımlarınız için.
bu yonu ile öne çıkıyor saten..kotakot demiş ki:McCappy demiş ki:TopLam 2 ayrı pc den bota bağlanabilirsin.Kendi Bilgisayarındada Pc nin kaldırabildiği kadar client açabilirsingry1903 demiş ki:eminsinizdimi arkadaşlar daha ID alanı 2 gün oldu blok lanmasın çünkü bi ara blok landı diye konular felan açılmıştı. o yüzden soruyorum.
cevap yazan arkadaşlar saolun yardımlarınız için.![]()