Slim Shady

Arkadaşlar Chief General görevi için advanced katına girmemız gerekıyor Holy waterde peki Advanced katı açıkmı dırek yoksa onunda bir görevi varmı soru çok açık cevapları beklıyorum 

![]() |
değil tabi ben glavie çarla 1 ayda senior'u zor yapmıştım chief'i düşünemiyorumCooL AngeL demiş ki:Anladımki tek başına yapılacak bir görev değilmiş![]()
![]()
Rare set vardı bide senioru yaparken jop sette yoktu 40 k can vardı 5 gunumu almıstıDuygusuzz demiş ki:değil tabi ben glavie çarla 1 ayda senior'u zor yapmıştım chief'i düşünemiyorumCooL AngeL demiş ki:Anladımki tek başına yapılacak bir görev değilmiş![]()
![]()
![]()
ACC sette biri +12 gerisi +0, Set +7 legend bir tanesi +9 ,Silah +12 legend phy mag atack +100 Yakında critide +100 edıcem 3 k stone birikti inş geçerDuygusuzz demiş ki:bizim arkadaşlar 8 li pt kurup gitmişti 2 wiz 2 warrior 2cleric 1 ch bow 1 ch blade
Blade olanda legend set vardı :)
1.si 12 degre legend 2. si mob değil uniqe 3. sü Bir kerede çıkardığı giantları gorsen hala o yorumları yapabılırmısın bılmem 4. int çar Ne kadar sağlam olursan ol o kadar gianta dayanamazsın görmeden yorum yapıyorsunuz o cana getirene kadar tek kişi belim çıktıCollapse demiş ki:Şu 108 lvl moblari 12 13d legend rare setlerle kesemiyosak yuh artik..
eskı yorumunda yuh yazmışsın ben ona tepki gösterdim kim olursa olsun o gorevı tek basına yapması cok zor oyunda zor yapmış bence pt ve yardımlaşma artsın dıye olabılır gıbı gelıyor yani yuhlanacak bir durum değil. tek başına herhangi bir çarın kesememesi çok normalCollapse demiş ki:Sakin ol sana veya charina laf etmedik gorevin zorlugundan dem vurduk.. Fark ettiysen fark etmemissin zaten kesemiyorSAK yazdim
CooL AngeL demiş ki:10 Güne biter bu görev![]()
![]()
![]()
Sevindirik oldum![]()
![]()
![]()