Karakter Satmada Yardım Edecek Kurallar ve Püf Noktalar
Bu konu bütün forum için açılmıştır arkadaşlar.Bildiğiniz gibi forumumuzun en çok tıklanan bölümü Karakter-Alım ve Satımlar
Sizlerinde satmak istediği karakterleriniz olduğuna eminim ama lütfen bunları dikkate alarak konu açınızki isteğiniz yerini bulsun.

Başlığınızı ufak yazarsanız konunuzda uyarı gözükmeyecek ve boşuna kitlenmeyecek sonucunda sizlerde satmak istediğiz charı satacaksınız.Eğer konunuz kitlenirse charınız satılmayacak.

Eğer charınız güzel ise konuyu süsleyin alıcının gözüne batın.Örneğin 90 Level FF Wizard isimli bir konuya girildiğinde sadece fiyatı siz belirleyin bana ö.m atın.Bu charın alıcı bulması çok zor.Sizi Scammer yerine koyarlar.

Bu yüzden satmak istediğiniz charlarınıza ss ekleyin güzelleştirin.

Chara uygun makul fiyatlar bulun.Uçmayın eminim satılacak.

Şuan yaptığım gibi renk kullanın alıcının gözüne girin.

Char isterseniz 1 lvl olsun ister 90 ss koyun ve item,skill gösterin.
Evet arkadaşlar sizlere söylemek istediğim bunlar karar sizin.Eğer bunlara uyarsanız eminim
charınız hemen satılacaktır.
Örnek olarak ss koyuyorum sizlerde bunu kullanın:
Ps:Charlar benim değil.
Charın skilleri, inventory ,itemler bunları gösterin.
Bu konu bütün forum için açılmıştır arkadaşlar.Bildiğiniz gibi forumumuzun en çok tıklanan bölümü Karakter-Alım ve Satımlar
Sizlerinde satmak istediği karakterleriniz olduğuna eminim ama lütfen bunları dikkate alarak konu açınızki isteğiniz yerini bulsun.

Başlığınızı ufak yazarsanız konunuzda uyarı gözükmeyecek ve boşuna kitlenmeyecek sonucunda sizlerde satmak istediğiz charı satacaksınız.Eğer konunuz kitlenirse charınız satılmayacak.

Eğer charınız güzel ise konuyu süsleyin alıcının gözüne batın.Örneğin 90 Level FF Wizard isimli bir konuya girildiğinde sadece fiyatı siz belirleyin bana ö.m atın.Bu charın alıcı bulması çok zor.Sizi Scammer yerine koyarlar.

Bu yüzden satmak istediğiniz charlarınıza ss ekleyin güzelleştirin.

Chara uygun makul fiyatlar bulun.Uçmayın eminim satılacak.

Şuan yaptığım gibi renk kullanın alıcının gözüne girin.

Char isterseniz 1 lvl olsun ister 90 ss koyun ve item,skill gösterin.
Evet arkadaşlar sizlere söylemek istediğim bunlar karar sizin.Eğer bunlara uyarsanız eminim
charınız hemen satılacaktır.
Örnek olarak ss koyuyorum sizlerde bunu kullanın:
Ps:Charlar benim değil.
Charın skilleri, inventory ,itemler bunları gösterin.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: