![]() |
login olduktan sonra ACCOUNT INFO yazan kısımdaaltanyunus demiş ki:nerde yazio ben bulamadım
o yazıyı oraya boşuna koymamışlardır , vardır bi yolu ama bakalım zamanla ...BøBa demiş ki:Hayır acc ismini kesinlkle değşitiremesn![]()
Forum nickini değiştiriyor hacım. SRO forumundaki nickini.extraloob demiş ki:o yazı yıllardır varda halen ne işe yaradığı resmi olarak bilinmiyor ileride birşeyleri değiştirebileceğiz ama neyi bakalım Rolling Eyes
SRO'nun forumunu sallayan yok ki zaten. Smileyi yok renkli yazısı yok avatarı yok kim napsın orayı..extraloob demiş ki:hmmm ok extraokk
wark1nq demiş ki:Aynı ID de eğer birden fazla charın varsa silkroadonline.net te o change character name ile forum içerisinde kullanmak istediğin charının adını seçebiliyorsun.
Ben resimlere yorum yaparken çözdüm olayı.
aynenstrean121 demiş ki:wark1nq demiş ki:Aynı ID de eğer birden fazla charın varsa silkroadonline.net te o change character name ile forum içerisinde kullanmak istediğin charının adını seçebiliyorsun.
Ben resimlere yorum yaparken çözdüm olayı.
AYNEN ÖYLE
o yazı yanlıs degılsem sıtedekı forumda dolasır ken hangı charı sectıysen o kullanıcı adnmısgıbı olur yanı mesela benım burdakı kullanıcı adım eagle1016off_side demiş ki:o yazıyı oraya boşuna koymamışlardır , vardır bi yolu ama bakalım zamanla ...BøBa demiş ki:Hayır acc ismini kesinlkle değşitiremesn![]()
hiç fena olmazdımelik demiş ki:bende zaman la silk karsiligi name change scroll satacaklar die duymustum!!!
onu da yaparlar para içinoff_side demiş ki:hiç fena olmazdımelik demiş ki:bende zaman la silk karsiligi name change scroll satacaklar die duymustum!!!