Sorma abi geçen hafta 420m aldım bir baktım fiyatlara 500'den aşağı yok ..extraloob demiş ki:hatun chara hiç yakışmamış harbiden hiç beğenmedim :S
bir de ne o ezik silah elinde kuzum yakışıyormu sana +7'den aşağısını kullanmak.
kuzum sen nerede oynuyorsun gelsene GAIA'ya beraberce eğlenelim işte ^^Maserati demiş ki:Sorma abi geçen hafta 420m aldım bir baktım fiyatlara 500'den aşağı yok ..extraloob demiş ki:hatun chara hiç yakışmamış harbiden hiç beğenmedim :S
bir de ne o ezik silah elinde kuzum yakışıyormu sana +7'den aşağısını kullanmak.
Dün öylesine bi baktım adam 375M 'e koymuş ağlamaklı oldum valla
Cursed soul aldımda bugun male çeviriceğim charı onla beraber cursed alıcağım
extraloob demiş ki:kuzum sen nerede oynuyorsun gelsene GAIA'ya beraberce eğlenelim işte ^^Maserati demiş ki:Sorma abi geçen hafta 420m aldım bir baktım fiyatlara 500'den aşağı yok ..extraloob demiş ki:hatun chara hiç yakışmamış harbiden hiç beğenmedim :S
Dün öylesine bi baktım adam 375M 'e koymuş ağlamaklı oldum valla
Cursed soul aldımda bugun male çeviriceğim charı onla beraber cursed alıcağım
Name extraloobextraloob demiş ki:hatun chara hiç yakışmamış harbiden hiç beğenmedim :S
~!BRaH!M~ demiş ki:Name extraloobextraloob demiş ki:hatun chara hiç yakışmamış harbiden hiç beğenmedim :S
Level 86
Guild NoWayOut
Alias FckTheGod
Thief Alias ObiwanKenobi
[Last seen equip] Best seen Equip
76-Might Guard of Ice81-Ice Cloud Force61-Ice Ocean Force55-Snow Shield - Adept58-Flame body - Extreme61-Hard Fire protection75-Snow Shield - Freeze80-Snow Shield - Intensify62-Power Guard of Ice
Weapon
85+5 Esoteric Demon Polearm
2nd hand
0+0 Empty
Head
83+0 Delightful Sky Storm Hood
Shoulder
81+2 Delightful Sky Storm Talisman
Body
81+2 Mad Sky Storm Suit
Hand
76+3 Mad Sky Storm Wristlet