Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
BrokenDreams yaratık değil bizim guild'ten birisi, sadece goblin şeklini almıştı orada chat'i okursan görürsün zaten lol Daha öncede dediğim gibi oyun WoW'a çok benzer, birkaç fark var en baştada çift class gitme olayı geliyor. Her class kombinasyonunun farklı elite skilleri var, mesela rogue/priest olursan 5 elite skill alıyorsun ama rogue/priest ve rogue/scout'un elite skilleri birbirinden farklı vs vs.Cavalika demiş ki:Karakter göstergisi , Raid Gruplarının sıralanışı , skill barların yerleri , harita ve onun etrafındaki iconlar , exp barlar , meslek sistemi , oyundaki yaratıklar(brokendreams adl ı yaratık wow'daki gnome'dan bozma yeşil humanoidlerle aynı) hepsi Wow'u çağrıştırıyor.Güzel oyun![]()
Aggregator denen bir item var, leather armor'ları plate gibi yada cloth gibi gösteriyor. Onu kullanmadan önce armor'ları gizliyordum çıplak gibi duruyordum o yüzden lolextraloob demiş ki:screamadle zati wow oyuncusuydu onu bıraktı ki oynamadığı oyun kalmadı romda bitti desene screamy lvl 50 sınırdı lvling bitmiş itemleride dizmiş server'ın ilk 3üne girecek charı çakmışsın uff oyunu gördükçe ben heyecan duyuyorumda botsuz nasıl oynanır abi helal olsun sana walla
bu arada çıplak mı takılıyorsun oyunda artık ne iş![]()