A

Anonymous

Guest
-Resim Silinmiş.
Brezilyalı futbolcunun 100 bin forması satılırken, Barcelona'nın Arsenal'dan 24 milyon Euro'ya transfer ettiği Henry 70 binde kaldı.
10.9.2007


Bir günde 50 bindi

Çoğu kimse onun Fenerbahçe’ye geleceğine inanmamıştı transfer haberleri ortalığı kapladığında. İmza attığı gün ise yer yerinden oynadı adeta. Feneriumlar’a hücum eden Fenerbahçeli taraftarlar, tam 50 bin Roberto Carlos forması satın aldı. Bu ilgi, oynamaya başlamasıyla birlikte iyice arttı ve Sambacı’nın satılan formalarının sayısı 100 bine ulaştı. Türkiye’de bu rakama yaklaşan bile yoktu. Ama işin daha da ilginci, Carlos bu rakamla bir büyük yıldızı sollamayı başarmıştı.

6 milyon Euro gelir

Bu dünyaca ünlü yıldız, Barcelona’nın 24 milyon Euro vererek Arsenal’den kadrosuna kattığı Thierry Henry’di. Fransız futbolcunun, Katalan ekibine geldiği ilk günden bu yana 70 bin formasının satıldığı öğrenildi. Bu da, Roberto Carlos’un dörtte üçü demekti. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Sundan Mirror’un habeirne göre, Barcelona forma satışlarından 6 milyon Euro (yaklaşık 100 milyon 600 bin YTL) gelir elde etmişti. Yani 24 milyonun dörtte biri çıkmıştı.

Alıntıdır!
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
A

Anonymous

Guest
Eet. Sonuçta Fenerbahçe carlostan futbol anlamında çok şey bekleyemez. Daha çok taraftara oynamak için yapılmış bir transfer. Ama karlı bi transfer oldu :lolmuch:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şaka gibi ama bu forma geliri çok büyük katkı sağlıyor bir futbolcunun maliyetinde bu yüzden biz FB olarak rahatlıkla 1 tane yıldız her sezon alabiliyoruz işte.
 

Morwena

Buralıyım
Kayıt
16 Nisan 2007
Mesajlar
4.355
Beğeniler
0
ehehe :lol: doğru biz alıyoz sabri dir hakandır hasandır 1000 tane forma satmıyolar Razz
 
Kayıt
16 Nisan 2007
Mesajlar
4.158
Beğeniler
11
Şehir
Yeşilpınar
Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
:lolmuch: :lolmuch: :lolmuch:
Adamın Karizması Yetior Yaa

Formalarıda Artık Satsın Dimi.. :mrgreen:
 
Kayıt
21 Eylül 2007
Mesajlar
865
Beğeniler
0
Şehir
Şurada burada güçlü adımlarla dolaşmaktansa doğru
fener carlos transferi ile isim zenginligi yapmıstır ( biliyorsunuzki bu transfer dünyanın en iyi transferleri arasında 4 . cü oldu ) fener carlostan fazla bir sey bekleyemez ama carlos genede bence bu benim kendi görüsüm yasına göre hala cok iyi oynuyor extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk
 
Yukarı Alt