![]() |
yanlış görmüşün mp 1000 daha fazlagscihan demiş ki:O char ne Öyle Shocked Hp Mp eşit Nerdeyse Sat sen hemen o Char ı![]()
senin yazdıgını görmeden önce 2kere yaptm bu taktigi =)Rucha demiş ki:Bende Saturndeyim Nickim Anoras
bu arada bende şöle bi taktik geliştirdim xbowum bayrağı alıyorum kenara geçiyorum kayboluyorum bayrak düşünce gene alıyorum event bitene kadar bu şekilde yapıyorum son 10 saniye kala gidip bayrağı takıyorum biz kazanıyoruz
AkaN-TurkeR demiş ki:Satma sakın çarı.. BAK ARTIK Full int git 80 e kadar !! Skilleri 0 la , weapon skillerinden heuksal a ver... spear kullan... okadar güçlü olmazsın fakat str leri rahat alırsın ama nukerleride kesersinde onlarda seni keser... Çar igrenç çünkü BOW... hybrit spear yap...
60 çar satsada para etmez ki.. 80 yapsın benden garanti o çar suan full int giderse ilerde ( 80 e kadar full int ) çok süper bir çar olur... hybrit int spear.. 12,13k dan fazla hp si olur... ve eline +9 spear felan alırsa pvp de nuke bile atar ( üst bas ful int5 yaparsa )Zardock demiş ki:AkaN-TurkeR demiş ki:Satma sakın çarı.. BAK ARTIK Full int git 80 e kadar !! Skilleri 0 la , weapon skillerinden heuksal a ver... spear kullan... okadar güçlü olmazsın fakat str leri rahat alırsın ama nukerleride kesersinde onlarda seni keser... Çar igrenç çünkü BOW... hybrit spear yap...![]()