- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

İçeri Giremeyenler İçin Koydum Benim Char Kötü Oldğu İçin Hep Yattım :mrgreen:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
O char ne Öyle Shocked Hp Mp eşit Nerdeyse Sat sen hemen o Char ı :lolmuch:

Evet Arkadaş Berbat Etti Charı Onu Satıcam Str Glavie Açıcam :lolmuch:

Rucha demiş ki:
Bende Saturndeyim Nickim Anoras
bu arada bende şöle bi taktik geliştirdim xbowum bayrağı alıyorum kenara geçiyorum kayboluyorum bayrak düşünce gene alıyorum event bitene kadar bu şekilde yapıyorum son 10 saniye kala gidip bayrağı takıyorum biz kazanıyoruz
senin yazdıgını görmeden önce 2kere yaptm bu taktigi =)
Golden_Eagle die bi herif war çekmiş kenara flagla fantazi yapıo affedermiyim Destealth bastm çıkardm adamı girdigi delikten biz kazandık :lol:

o arkada bi lalala var o benim cok yakın arkadasım dio cok kötü bi guruptuk kaybettik :mrgreen: :mrgreen:

Satma sakın çarı.. BAK ARTIK Full int git 80 e kadar !! Skilleri 0 la , weapon skillerinden heuksal a ver... spear kullan... okadar güçlü olmazsın fakat str leri rahat alırsın ama nukerleride kesersinde onlarda seni keser... Çar igrenç çünkü BOW... hybrit spear yap...

AkaN-TurkeR demiş ki:
Satma sakın çarı.. BAK ARTIK Full int git 80 e kadar !! Skilleri 0 la , weapon skillerinden heuksal a ver... spear kullan... okadar güçlü olmazsın fakat str leri rahat alırsın ama nukerleride kesersinde onlarda seni keser... Çar igrenç çünkü BOW... hybrit spear yap...
:mrgreen:

Zardock demiş ki:
AkaN-TurkeR demiş ki:
:mrgreen:
60 çar satsada para etmez ki.. 80 yapsın benden garanti o çar suan full int giderse ilerde ( 80 e kadar full int ) çok süper bir çar olur... hybrit int spear.. 12,13k dan fazla hp si olur... ve eline +9 spear felan alırsa pvp de nuke bile atar ( üst bas ful int5 yaparsa )

Yukarı Alt