![]() |
hatun tam senlık vallaha gır sıtede war eu gorevlerde hemen yap anlarsın hatun oldunuextraloob demiş ki:oy oyyy ilk defa görüyorum nedir bu yahu hatun mu değil mi Question![]()
güzelim olay onun 30 lvl lik olması değil rahat ol sen yarkanda keseriz isy de gerekirse unique bırakmayız oke?olay bu uniquenin 3 saatlik görev sonunda cıkıyor olması ve henuz çoğu kişinin gorememiş olmasısLaYeR_ demiş ki:30 lvllık elemanı kestin alt tarafı
şka mytnde sölmştim özr dokunduysaPennywise demiş ki:güzelim olay onun 30 lvl lik olması değil rahat ol sen yarkanda keseriz isy de gerekirse unique bırakmayız oke?olay bu uniquenin 3 saatlik görev sonunda cıkıyor olması ve henuz çoğu kişinin gorememiş olmasısLaYeR_ demiş ki:30 lvllık elemanı kestin alt tarafı
Ayıp Evil or Very MadsLaYeR_ demiş ki:şka mytnde sölmştim özr dokunduysaPennywise demiş ki:güzelim olay onun 30 lvl lik olması değil rahat ol sen yarkanda keseriz isy de gerekirse unique bırakmayız oke?olay bu uniquenin 3 saatlik görev sonunda cıkıyor olması ve henuz çoğu kişinin gorememiş olmasısLaYeR_ demiş ki:30 lvllık elemanı kestin alt tarafı
ok git sende kes ozman burda vaktini harcama WinkTurk_Knight demiş ki:Ivy Quest iyle bizi mi kandırcan birader İsteyen herkes Keser kahvekeyfi
pk2 editMorwena demiş ki:batu la çara sos mu düzdün la yoksa itemleri Prog. 9 degre mi yaptın Cool
asla kişisel bir nedenden kimseyi banlamamsLaYeR_ demiş ki:özür diledim işte ortalığı kızıştırcan sende ban ı yiyen ben olcam
bilemem çoğu forumda modlarla kavga ettim ban yedim extraokkPennywise demiş ki:asla kişisel bir nedenden kimseyi banlamamsLaYeR_ demiş ki:özür diledim işte ortalığı kızıştırcan sende ban ı yiyen ben olcam