Peki,o zaman bu hatayi nasil çözecez?UneqquaL demiş ki:enable restart/relogin/start bot disconnet bunu kaldırıncada auto login çalışmaz :)
Xanthos demiş ki:Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı?
Orda diyor ki " Oyuna tekrar girmek için kendinizin en son girdiğiniz bilgiler alınır.Oyuna 1 defa manuel olarak(yani kendiniz) girmeniz gerekir.Oyuna giriş bilgileriniz herhangi bir çalınma olasılığına karşı bot dosyalarınızın içinde kaydedilmez."
Oyuna girmezseniz id / pw bot menüsü tarafından hafızaya alınmıyor. Premium olmadığı için, tek seferde giremiyoruz bazen.Ara sıra oyuna girerken client sonlanıyor,yani oyunla bağlantımız kesiliyor.Sonuçta bot bizim bilgilerimizi henüz kaydetmediği için tekrar giremiyor. Kendiniz girmeniz gerekiyor.
Yıkılmadım ayaktayım.extraloob demiş ki:Xanthos demiş ki:Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı?
Orda diyor ki " Oyuna tekrar girmek için kendinizin en son girdiğiniz bilgiler alınır.Oyuna 1 defa manuel olarak(yani kendiniz) girmeniz gerekir.Oyuna giriş bilgileriniz herhangi bir çalınma olasılığına karşı bot dosyalarınızın içinde kaydedilmez."
Oyuna girmezseniz id / pw bot menüsü tarafından hafızaya alınmıyor. Premium olmadığı için, tek seferde giremiyoruz bazen.Ara sıra oyuna girerken client sonlanıyor,yani oyunla bağlantımız kesiliyor.Sonuçta bot bizim bilgilerimizi henüz kaydetmediği için tekrar giremiyor. Kendiniz girmeniz gerekiyor.
canımsın hacım yazım dilin mükemmel anlatım bir harika hiç üşenme yok sadece sabır yüklü kardeşim benim mucX![]()
![]()
![]()
arkadaş kesinLikLe doğru söyLüyor bende bir ekleme yapmak istiyorum.bana böyle bir hata çıktığında tekrar start client'a basıyorum ve oyun açılıyor.denemekte fayda var .)Xanthos demiş ki:Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı?